UŽAS U KRUŠEVCU! Trudnica krenula da se porodi pa poginula sa mužem

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

Posle nesreće dečak je rođen carskim rezom i lekari kragujevačke bolnice bore se za njegov život.

 

Stefan Ilić (27) poginuo je na licu mesta, a njegova trudna supruga podlegla je teškim povredama dan kasnije. Njena sestra Teodora (20) i otac Saša, kao i još jedan putnik povređeni su na Čokotinom brdu kod Kruševca kada se „fijat punto“ u kome su bili sudario sa autobusom.

Posle nesreće dečak je rođen carskim rezom i lekari kragujevačke bolnice bore se za njegov život.

Stravičan sudar dogodio se na deonici Kruševac-Kaonik u 6.45 časova, kada su se na putu pokrivenom snegom i ledom direktno sudarili autobus kruševačkog „Jugoprevoza“ i „fijat“ u kome se nalazilo četvoro putnika.

 

Autobus, koji je vozio Bojan J. (37), proklizao je, prešao u drugu traku i udario u automobil. Jedan putnik iz autobusa lakše je povređen.

– Od siline udarca Stefan Ilić, koji je upravljao automobilom, poginuo je na mestu. Trudnica je teško povređena, a u njenom izvlačenju iz smrskanog vozila učestvovalo je nekoliko ljudi – kaže izvor.

Advertisements

Nesrećna devojka ostala je zaglavljena u slupanom „fijatu“, pa su više od 20 minuta pokušavali da je izvade.

 

– Vozači koji su se tu zatekli, a potom i vatrogasci počeli su da je izvlače i ona je transportovana u Opštu bolnicu u Kruševcu. Toliko krvi nisu skoro videli ni medicinski radnici. Kad su dve ekipe Hitne pomoći stigle, nesrećni Ilić je već bio preminuo i nije mu bilo spasa. Njegovo telo izvukli su vatrogasci koji su sekli olupinu- naveo je izvor iz istrage.

 

Prema rečima rođaka porodice Milenković iz Đunisa, Jovana je krenula u bolnicu jer je dobila kontrakcije.

 

– Stefan je povezao Jovanu, njenog oca i sestru po nevremenu, napolju je padao sneg, a put je bio teško prohodan. Ona je počela da se porađa iako joj je termin bio 20. januar – pričaju rođaci.

Kako kažu, Stefan, koji je rodom iz Parunovca, došao je u Đunis da živi s Jovanom.

 

ESPRESO.RS / FOTO: Tanjug

 

Advertisements

error: