UŽAS! Siniša Mali, Goran Vesić i Jelena Trivan postaju ministri Srbije!?

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Posle gradskih izbora premijerka razmišlja da osveži svoj kabinet, pa bi sadašnji gradonačelnik i menadžer Beograda mogli da preuzmu resore privrede i infrastrukture.

 

Vlada Srbije bi uskoro mogla da bude rekonstruisana, pa bi kabinet premijerke Ane Brnabić bio osvežen s najmanje četiri nova ministra. Planira se formiranje zasebnog ministarstva za infrastrukturu, dok bi tri aktuelna ministra bila zamenjena, otkriva Kurir!

 

Kako saznajemo, još uvek aktuelni gradonačelnik Beograda Siniša Mali i gradski menadžer Goran Vesić bi, u slučaju rekonstrukcije, mogli da postanu ministri, a pojačanje u Brnabićkinom timu bili bi i direktorka „Službenog glasnika“ Jelena Trivan, kao i direktor „Tiršove“ Zoran Radojičić!

Advertisements

– Dugo se spekulisalo da li će, nakon beogradskih, biti i parlamentarnih izbora, ali se od te ideje odustalo. Ipak, premijerka Brnabić uveliko razmišlja o osveženju svog ministarskog tima, pa bi tako neki uskoro mogli da budu zamenjeni. U igri je više imena, ali je vrlo moguće da će Vesić i Mali dobiti ministarske fotelje – priča izvor Kurira i dodaje:

– Mali bi mogao da zameni Gorana Kneževića na mestu ministra privrede. On je za tu funkciju viđen zbog svog višegodišnjeg iskustva u privredi, iza sebe ima rezultate… Vesić bi trebalo da bude ministar infrastrukture, koja će se izdvojiti iz ministarstva koje trenutno vodi Zorana Mihajlović. Takođe, pojačanje u Vladi bi mogao da bude i doktor Radojičić, koji je bio nosilac liste SNS na beogradskim izborima. Reč je o odličnom stručnjaku, koji zna kako funkcioniše zdravstveni sistem, pa bi i te kako mogao da doprinese resoru koji sada vodi Zlatibor Lončar.

 

Naš sagovornik otkriva i da bi iz Vlade mogao da ode ministar kulture Vladan Vukosavljević:

– On se na tom mestu nije najbolje snašao. Zamenila bi ga Trivanova, koja se dobro pokazala vodeći „Glasnik“.

 

KURIR.RS

Advertisements

error: