UŽAS! PEDOFIL (35) ZLOSTAVLJAO DEVOJČICU (12) Dete pozivao na seks: „Vrištaćeš i širiti noge“

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Manijaka je razotkrio otac devojčice, koji se naposletku dopisivao sa njim a potom ga prijavio policiji, sa dokazima koje je u prepiskama prikupio.

 

IVANJICA – Miloš M. (35) iz okoline Ivanjice uhapšen je zbog sumnje da je preko društvene mreže Fejsbuk zlostavljao maloletnu devojčicu (12) iz Užica, kojoj je slao fotografije i poruke neprimerene sadržine.

Uhapšeni se, kako saznajemo, devojčici lažno predstavljao kao vršnjak, kako bi najpre započeo razgovor i pridobio njeno poverenje. Prepiska je ubrzo počela da poprima seksualnu konotaciju, a kad je sadržaj poruka koje je devojčica primala postao krajnje neprimeren, devojčica je o svemu obavestila roditelje.

– Devojčica se požalila da na Fejsbuku dobija čudne poruke od nepoznatog muškarca. Zabrinuti otac odmah je proverio o čemu se radi i ostao zgrožen onim što je pročitao. Odmah mu je bilo jasno da je u pitanju pedofil, pa je istog trenutka preuzeo dalje dopisivanje s njim u ćerkino ime – objasnio je za Kurir izvor upoznat sa ovim slučajem.

Advertisements

„Joj kako ćeš da uživaš, vrištiš i raširiš noge“, „Osetićeš moj alat kad se sutra budemo videli“, bile su samo neke od gnusnih poruka koje je pedofil slao maloletnoj devojčici. Usledili su i otvoreni pozivi za susrete i seks.
– Nastavio sam dopisivanje s njim u njeno ime, jasno mu stavljajući do znanja da sam 2006. godište, ali to njega nije doticalo. Malo je reći da je ta prepiska bila strašna i, za mene kao roditelja, šokantna! Očekujem da policija i tužilaštvo odrade svoj deo posla, a ja sigurno neću stati na ovome, ima da odgovara i on i njemu slični – rekao je otac devojčice.

Policija je nakon prijave roditelja devojčice uspela da identifikuje i locira pedofila, koji je ubrzo uhapšen u selu u okolini Ivanjice.

Z. Š. – D. Č.

Advertisements

error: