UŽAS! Kolima pokosio decu na Divčibarama, dečak poginuo

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

“TOJOTOM” POKOSIO KOLONU DECE NA DIVČIBARAMA! Jedan dečak (10) poginuo, VIŠE MALIŠANA POVREĐENO!

 

HRONIKA ● 0
Vozac Tojote Vladimir V. (43) naleteo je na kolonu dece na Divčibarama kod hotela Pepa, pri čemu je jedan dečak (10) iz Subotice poginuo, a više mališana je povređeno.

 

Prema prvim rezultatima iz istrage, na “tojoti” su otkazale kočnice.

Saobraćajna nesreća dogodila se na Divčibarima kod hotela “Pepa” kada je automobil “tojota” udario u grupu dece koja su prelazila ulicu. Desetogodišnji dečak, učenik trećeg razreda, preminuo je na licu mesta.

U nesreći je povređeno još dvoje dece i njima se lekarska pomoć ukazuje u Valjevu. 

Advertisements

Kako RTS saznaje, sva deca su iz Subotice i bila su na rekreativnoj nastavi. Danas je trebalo da putuju kući. 

“Blic” piše da se nesreća dogodila u 10.15 i da je preminuo dečak A.D. dok su povređene dve devojčice T. S. (10) i V. T. (10), na sreću lakše. 

Prema saznanjima “Blica”, kolona učenika organizovano je prelazila ulicu, a vozilo “tojota” kojim je upravljao V. V. kretalo se iz pravca Kaone ka centru Divčibara. Automobil se nije zaustavio, već je prešao na levu stranu i na trotoaru udario u grupu dece. 

Vozilo je naletelo na decu u trenutku kada je već više od pola kolone prešno na drugu stranu Valjevske ulice u neposrednoj blizini hotela “Pepa” gde su deca bila smeštena. Automobil koji je usmrtio jedno i povredio još dvoje dece je beogradskih registarskih oznaka. 

Advertisements

error: