UŽAS! Kod Šapca poginulo četvoro! Sara (18), Miodrag (19), Ivana (20) i Tanja (18)

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Šapca. Troje mladih koji su jutros nastradali su iz Mačvanskog Pričinovića, kod Šapca, gde su ljudi od jutros u neverici zbog teške tragedije.

 

Iz još neutvrđenih razloga “ford fiesta” za čijim je volanom bila Maja L. (20) iz Mačvanskog Pričinovića sleteo je sa puta i zakucao se u stub javne rasvete.

Poginuli su njena rođena sestra Sara (18), Miodrag J. (19), Ivana B. (20) i Tanja L. (18), iz Klenja kod Bogatića. Sa lakšim telesnim povredama Maja L. je hospitalizovana u šabačkoj bolnici.

Prema saznanjima Telegrafa, oni su se u ranim jutarnjim satima vraćali iz Šapca, gde su bili u noćnom provodu.

 

– U provodu je bilo veliko društvo, pa su se vraćali sa dva automobila. U drugom je bila i Miodragova rođena sestra koja je kasnije saznala da joj je brat poginuo – navodi izvor Telegrafa

Miodrag sa porodicom živi u Austriji i pre nekoliko dana je stigao u selo. Sara L. i Tanja L. su bile nerazdvojne drugarice i nedavno su završile treći razred Medicinske škole u Šapcu. Tanjin otac je policajac.

Advertisements

 

Kako prenose mediji, pretpostavlja se da je uzrok nesreće, najverovatnije, nepilagođena brzina.

Očevici teške saobraćajne nesreće u Tabanoviću, koje je jutros oko pola pet probudio strahovit udarac u stub javne rasvete, navode da je prizor bio jeziv. Automobil u kojem je bilo petoro mladih ljudi, od kojih je četvoro poginulo na mestu, skoro se raspao, a okolo su svuda bila njihova beživotna tela, odeća, obuća…

 

– Stravično je bilo. Prvo se čuo udarac, a onda lelek i dozivanje u pomoć. Devojka koja je vozila, izašla je iz auta i zapomagala. U zgužvanom automobilu svuda je bilo krvi. Jednoj devojci je otkinuta ruka, koja je ležala na travi pored puta, a osim krvi bili su rasuti i delovi mozga. Ne znam da li ću posle ovog prizora moći oči da sklopim – navodi sagovornik.

Prema rečima Dragice I. ispred čije kuće se desila nesreća, od siline udarca je pala sa kreveta.

 

Informer.rs

Advertisements

error: