USLOVI KORIŠĆENJA

Želimo da Vam ovde predstavimo kako funkcioniše rad našeg portala ali i da sprečimo moguće probleme i nesporazume sa našim čitaocima ili predstavnicima drugih medija.

 

 

OSNOVNI RAD

Dnevni Žurnal kao i ostali internet mediji, prenosi vesti sa drugih portala u Srbiji i svetu.

Dnevni Žurnal NE SNOSI odgovornost za tvrdnje u tekstovima koje smo preuzeli od drugih medija.

Dnevni Žurnal prenosi sve tekstove i informacije u nadi da je informacija tačna!

Dnevni Žurnal ostavlja mogućnost da je vest koju smo objavili delimično tačna ili u potpunosti netačna.

Dnevni Žurnal ostavlja sebi za pravo da menja naslove i tekstove shodno situaicji.

Dnevni Žurnal nije opozicioni niti režimski portal!

Dnevni Žurnal proizvodi sopstvene tekstove, vesti i audio-vizuelni materijal. Za njih snosnimo odgovornost.

Dnevni Žurnal ima insajdere u svim sferama društva i shodno njihovim informacijama objavljujemo pojedine vesti, ostavljamo mogućnost da vest nije tačna.

Dnevni Žurnal ne otkriva svoje izvore shodno zakonu o informisanju i medijima.

 

AUTORSKA PRAVA

Naš portal ima praksu da prenosi tekstove i fotografije drugih medija. Trudimo se da pronađeno autora za svaki tekst i fotografiju i uredno ih potpišemo.

 

Dnevni Žurnal ne isplaćuje finansijske naknade za objavljene fotografije i tekstove drugih medija. Ukoliko smatrate da Vaša fotografija ili tekst moraju biti plaćeni a mi smo ih objavili bez dozvole, molimo da nas kontaktirate kako bismo sporni materijal uklonili sa portala.

 

Ostavljamo mogućnost i da smo potpisali pogrešnog autora ispod teksta ili fotografije, ukoliko smatrate da ste ovime oštećeni i ukoliko priložite dokaz da ste baš vi autor spornog materijala, uklonićemo sadržaj najkasnije u roku od 24h ili dopuniti informacije o autoru.

 

Drugi internet mediji imaju prava da prenose naše tekstove i fotografije BEZ NAKNADE ali su u obavezi da nas potpišu kao autora i vlasnika materijala. Ovo ne važi za štampane medije. Vlasnici štampanih medija (novina) te njihovi novinari dužni su da pre svake publikacije našeg matrijala kontaktiraju redakciju za psimenu dozvolu uz eventualnu finansijsku naknadu.

 

 

SPOROVI I DEMANTI

Ukoliko ste vi tema nekog našeg teksta i smatrate da smo objavili netačan podatak, polovičan ili maliciozan te da smo vam naneli štetu u javnosti zbog neprofesionalnog rada molimo da kontaktirate našu redakciju povodom sporne vesti.

 

Uklonićemo je sa portala ili objaviti JAVNI DEMANT uz Vaš komentar.

 

Dnevni Žurnal ostavlja mogućnost da i pored Vaše pritužbe ne objavi DEMANT usled dokaza koji opovrgavaju Vašu verziju događaja.

 

 

NAVEDENI USLOVI KORIŠĆENJA VAŽE OD 25. MAJA 2018. GODINE. NAKNADNE PROMENE SU MOGUĆE!

error: