UPOZNAJTE SRBU! Bio je kod Dinkića pa u DS sada je u SNS!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Poslanik SNS Srbislav Filipović, važi za požrtvovanog naprednjaka, predanog svojoj stranci i politici koju ona vodi. Naime, Filipović je sebe istakao u prvi plan, kada je pre nekoliko meseci putem svog Instagram naloga “lansirao” novi vid komunikacije sa građanima.

 

On je tada rešio da putem ove društvene mreže odgovara građanima koji imaju pitanja, žalbe ili molbe, jer kako je rekao, “za njih ne postoji pitanje na koje je nemoguće dati odgovor” i da je Kancelarija za prijem građana Gradskog odbora Beograd SNS-a uvek tu za građane.”

Filipović ne preza ni od čestih napada na lidere opozicije, uglavnom na članove demokratske stranke. Tu se krije jako bitna karakteristika koja opisuje Srbu Filipovoića.

Advertisements

 

Naime, mnogi nisu upoznati sa činjenicom da je Filipović političku karijeru započeo u G17 plus, da bi iz nje prešao u Demokratsku stranku. Na društvenim mrežama kruži obaveštenje DS iz 2004. godine, u kome piše da je Filipović bio član G17 plus, a da se u DS učlanio zbog, kako je sam izjavio, “želje da Srbija brže napreduje.”

Filipović se u nekoliko izlaganja u Slupštini Srbije dotakao toga kako demokrate nisu uradile ništa za 12 godina na vlasti, što je krajnje ironično prem da je i sam učestvovao u toj deceniji vladanja.

Konstatacija tviteraša da DS nije mnogo postigao, upravo zbog primanja u članstvo ljudi poput Filipvića, definitivno je pogodila Srbislava, te se oglasio na pomenute navode.

 

“Bivše članove DS ste nazvali debilima, a hoćete da pobedite na nekim od izbora. Sve koji nisu za vas nazivate botovima, sendvicarima ili ludacima. A ko onda treba da glasa za vas!? Niko. Niko normalan nije ostao član te Žute interesne grupe” – napisao je Filipović.

 

ESPRESO.RS

Advertisements

error: