UJEDINILI SE SVI POLITIČARI: Vučiću ako hoćeš biti predsednik, daj ostavku kao premijer!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

BEOGRAD – U Skupštini Srbije danas su se, povodom najavljenog raspisivanja predsedničkih izbora, okupili predstavnici opozicije, ali i neki od budućih predsedničkih kandidata – Vuk Jeremić, Saša Radulović, Boško Obradović i Saša Janković.

 

14.01 – Za govornicom se potom pojavio i predsednički kandidat Saša Janković koji je rekao da je Aleksandar Vučić već izgubio izbore i podsetio da je, kada je odlučio da se kandiduje za predsednika Srbije, i sam podneo ostavku na mesto ombudsmana da bi ušao u kampanju iako ga zakon na to nije obavezivao.

13.58 – Lider Dveri Boško Obradović zatražio je od premijera Aleksandra Vučića da podnese ostavku.

13.53 – Potom se obratio lider Pokreta Dosta je bilo Saša Radulović, koji je zatražio nastavak rada Skupštine. On je rekao da je Aleksandar Vučić juče suspendovao Skupštinu, uveo svojevrsno vanredno stanje, koje je neprihvatljivo. Radulović je dodao da su danas izbori raspisani za 2. april iz straha od gubitka izbora.

Advertisements

– Vučić pokušava da skrati kampanju da traje samo 30 dana, za prikupljanje potpisa imamo samo 10 dana, a ozbiljni su problemi i sa zakazivanjem notara – rekao je lider DJB i dodao: “Sve što radi, pokušava da spreči fer izbore.” Radulović je dodao da je neprihvatljiva trka za predsednika Srbije s pozicije predsednika vlade. Radulović je zatražio ostavku Aleksandra Vučića, raspisivanje parlamentarnih izbora, održavanje fer izbora i nastavak redovnog rada Skupštine Srbije.

13.50 –
Prvi se iz hola srpskog parlamenta danas obratio predsednički kandidat Vuk Jeremić, koji je ocenio da se ove nedelje u Srbiji dogodio državni udar, kada je suspendovan rad parlamenta, a samim tim i izborna volja građana Srbije.

 

IZVOR: KURIR NOVINE

Advertisements

error: