UHVATILI GA! – Pokušao da ukrade biciklo pa mu na čelu istetovirali: JA SAM LOPOV

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Pitao sam ih da mi to istetoviraju na ruci, ali su rekli da će to učiniti na mom čelu i počeli su da se smeju. Preklinjao sam ih da mi polome ruke i noge umesto toga – rekao je dečak.

 

POLICIJA iz brazilskog grada Sao Bernardo do Kampo uhapsila je dva muškarca zbog mučenja 17-godišnjeg dečaka. Oni su istetovirali reči „ja sam lopov i gubitnik“ na čelu mladića, kao kaznu jer je pokušao da ukrade bicikl.
– Pitao sam ih da mi to istetoviraju na ruci, ali su rekli da će to učiniti na mom čelu i počeli su da se smeju. Preklinjao sam ih da mi polome ruke i noge umesto toga –rekao je dečak u izjavi koju prenosi Raša tudej.

Advertisements

Porodica dečaka kaže da on ima psihičkih problema i da koristi drogu.

Policija je identifikovala Majkona Veslija Karvaljo dos Reisa (27)i Ronilda Moreriu de Arauhoa (29) kada su postavili snimak mučenja na jednoj društvenoj mreži. Oni su takođe ošišali tinejdžera kada je pokušao kosom da sakrije tetovažu. Obojica su priznali delo.

Na internetu je pokrenuta kampanja kako bi se skupio novac za uklanjanje tetovaže. Prikupljena sredstva će se takođe koristiti za plaćanje advokata, psihološko savetovanje i lečenje mladićeve zavisnosti od droge.

– Ja ću da mu obrišem čelo, čak i ako budemo morali da živimo ispod mosta –rekla je dečakova baka Eliana Roča de Karvalho.NOVOSTI

Advertisements

error: