UHVAĆEN! Vučić u restoranu u Njujorku napravio račun od 6,000 evra!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

Narodna stranka objavila je danas da je predsednik Srbije “uhvaćen na delu” u jednom restoranu na Menhetnu u Njujorku gde je napravio ogroman račun  u jednom poznatom restoranu.

 

Naime, sama stranka dobila je dojavu i fotografiju iz Njujorka na kojoj se vide predsednik Srbije koji je u društvu nekoliko muških osoba ali i jedne ženske osobe. Postoji mogućnost da je u pitanju njegova ćerka Milica, ali ne može se sa sigurnošću potvrditi, jer je ženska osoba okrenuta leđima ka kameri.

Advertisements

 

Račun koji je Vučić platio bio je oko 6,000 evra a kako kažu inasjderi, račun je napuman zbog preskupog vina Pingus. Inače je poznato da je predsednik Vučić veliki ljubitelj vina, te da su mu saradnici kupovali skupocena vina i iz Mađarske u toku predsedničke kampanje Tomislava Nikolića.

 

Sam restoran u kojem je Vučić fotografisan zove se Unsr- Et Steakhouse i spada u jedan od najskupljih. Zanimljivo je da je plata Vučića oko 100,000 dinara pa se postavlja pitanje odakle mu za putvoanje sa ćerkom, avionske karte, smeštaj, skupocene restorane i vina!?

 

Dnevni Žurnal / FOTO: Facebook

 

Advertisements

error: