NIJE VIDEO 50,000 LJUDI! Stefanović: Bilo ih je oko 5,000 na ulici

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

Na protestu “Jedan u pet miliona” koji je održan u Beogradu bilo je 5.000 gradjana, rekao je danas ministar policije Nebojša Stefanović, navodeći da je to “realna” procena i “egzaktna matematika”.

 

On je konferenciji za novinare rekao da je to procena policijske uprave za grad Beograda o broju učesnika sinoćnjeg protesta.

“Neka mi pokažu matematički egzaktno da je drugačije”, poručio je Stefanović organizatorima skupa koji su, kako je rekao, uvećali broj okupljenih “deset puta”.

 

On je ocenio da je izveštavanje Hrvatske radio televizije(HRT) sa protesta opozicije u Beogradu predstavlja “huškanje na nasilje na našim ulicama”.

Advertisements

Upitan da komentariše objavu na fejsubuku podrške protestima u Beogradu hrvatske predsednice Kolinde Grabar Kitarević, on je rekao da mu je posebno zanimljiv način na koji je sa tog skupa izveštavao HRT.

 

“HRT je bilo važno da kaže da izveštava iz grotla gradjanksih protesta, samo što nisu pozvali na rušenje vlasti u Srbiji, ;takav način izveštavanja je sve samo ne profesionalan”, rekao je Stefanović, na vanrednoj konferenciji za novinare. “Sada, kad se setite da je na HRT promovisana knjiga Radni logor Jasenovac onda je sve jasno”, dodao je Stefanović.

 

On je rekao i da političari u Hrvatskoj vide u nekim političkim strukturama u Srbiji šansu za ostvarene hrvatskih interesa.

 

ESPRESO.RS / FOTO: TANJUG

 

Advertisements

error: