UHAPŠENI ODMAH! Mladići se zaleteli i kolima presekli kolonu Aleksandra Vučića

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

BEOGRAD – Kolona vozila u kojoj se nalazio predsednik Srbije Aleksandar Vučić presečena je juče na kružnom toku Topčiderska zvezda, a zbog ugrožavanja sigurnosti predsednika uhapšene su tri osobe.

Navodno, uhapšeni mladići su vozilom marke “bentli” naleteli na automobil u kome se nalazio Vučić. Osumnjičenima je određeno i policijsko zadržavanje od 48 sati i oni će uz krivičnu prijavu sutra biti saslušani u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Na kolonu vozila naleteo je automobil marke “bentli”, crne boje, španskih registarskih oznaka kojim je upravljao Luka R. Pored vozača, u automobilu koji je ugrozio bezbednost predsednika, nalazili su se i Miloš T. i Stevan D.
Sva trojica osumnjičenih, prema nezvaničnim informacijama, odranije su poznata policiji po izvršenju različitih krivičnih dela.

Advertisements

Kako se navodi, Luka R. je u kružnom toku Topčiderska zvezda “driftovao” automobil, odnosno brzo ga okretao pod punim gasom tako da gume počnu da škripe.

Usled zadnje vuče, volan su držali suprotno okrenut, pa se auto, praktično, kretao postrance. Kolonu u kojoj je bio predsednik Vučić činila su tri vozila. On se nalazio u prvom, a “bentli” je udario baš u taj automobil. Uporedo sa udarcem u auto u kojem se nalazio Vučić, “bentli” je, ne zaustavljajući se, blokirao drugo vozilo iz pratnje, pa pripadnici obezbeđenja predsednika koje se nalazilo u njemu nisu mogli da reaguju.

Treće vozilo iz pratnje je krenulo za “bentlijem”, sustiglo ga, a pripadnici predsednikovog obezbedjenja su trojicu “putnika” izvukli iz vozila.
Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni su nakon privođenja u policiju testirani na narkotike, a u krvi i mokraći jednog od njih, prema istim informacijama, utvrđeno je prisustvo kokaina.

KURIR

Advertisements

error: