UHAPŠEN POLICAJAC! Imao seks sa devojčicom od 13 godina

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Policijski službenik osumnjičen je da je od marta do hapšenja, koristeći nezrelost devojčice, s njom stupio u kontakt, a potom počinio nedozvoljene polne radnje.

Policajac V. Ž, iz Policijske stanice u Mionici, uhapšen je i određen mu je pritvor do 30 dana, jer je osumnjičen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu iz ove varošice.

 

Devojčica iz Mionice je školska drugarica njegovog sina i to je, nezvanično saznajemo, bio način da joj se policajac probliži, a potom uspostavi kontakt. Navodno, u svoj automobilu, često je devojčicu uveče vozio na skrovita mesta u okolini Mionice, a potom činio nedozvoljene polne radnje.

Advertisements

 

Sve se otkrilo kada je majka primetila da se njena ćerka čudno ponaša. Između ostalog, u mobilnom telefonu devojčice pronašla je neobične i eksplicitne poruke, pa je sve prijavila mioničkoj policiji.

Na predlog Višeg javnog tužilaštva, saznajemo nezvanično, sudija za prethodni postupak Višeg suda u Valjevu odredio je pritvor do 30 dana policajcu V. Ž. iz mioničke policijske stanice.

 

Informer.rs

Advertisements

error: