UHAPŠEN MANIJAK! Nastavnik pokušao da siluje dete u školi

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Nastavniku fizičkog D. T. (64) određen pritvor do 30 dana zbog pokušaja silovanja učenice Ž. M. Od septembra slao i neprimerene poruke na društvenim mrežama.

 

NASTAVNIKU fizičkog vaspitanja D. T. (64), koji je uhapšen zbog pokušaja silovanja maloletne Ž. M. (13), učenice osmog razreda OŠ „Marko Stojanović“ u selu Vračev Gaj, kod vojvođanske Bele Crkve, određen je pritvor do 30 dana. Njemu se na teret stavlja da je 16. novembra, za vreme nastave, namamio devojčicu u školsku streljanu i seksualno je napao. Mesecima joj je i na društvenim mrežama slao neprimerene poruke.

 

Ceo slučaj policiji su prijavili roditelji, kojima je uplašena ćerka sve priznala tek nedelju dana nakon traumatičnog događaja. Nastavnik je odmah lišen slobode i to na radnom mestu. Devojčica od tada ne ide u školu i u teškom je psihičkom stanju.

 

-Od septembra joj je pisao na društvenim mrežama. Iako na to nije odgovorala, niti mu davala ikakvog povoda, on joj je tog 16. novembra, kada je imala dvočas fizičkog, rekao da pođe sa njim u streljanu, da mu nešto pomogne. Čim su ušli unutra, pribio ju je uza zid i počeo da ljubi po licu i vratu. Vukao ju je za kosu i dodirivao po međunožju, govoreći da je jako želi. Uspela je da mu pobegne, tek kada je rekla da neko dolazi – prepričava nam devojčicin otac Dragan Milošević.

Advertisements

 

Dodaje i da se na snimcima školskih sigurnosnih kamera jasno vidi šta se dešavalo ispred streljane, te da je devojčica unezvereno istrčala napolje.

-Vidi se i da ju je posle toga tražio po dvorištu i u ženskom toaletu. Čak se drznuo i da je nakon toga putem „fejsbuka“ kaže kako je mislio da je i ona to želela – dodaje otac.

 

Za njih je, kaže, poražavajuće i to što je za sve nastavnikove poruke znalo nekoliko njenih drugarica, kojima se poveravala, ali da ni jedna nije imala hrabrosti da to ispriča roditeljima, a kamoli direktoru škole. Zbog svega, razmišljaju i da je prebace u drugu školu.

 

D.T., inače, ima suprugu i dvoje dece, pa čak i unuku koja je samo godinu dana mlađa od njegove žrtve.

 

-Saznali smo i da ga je pre tri godine direktor škole poslao na lečenje, jer je već deset godina alkoholičar. Ne znam kako je uopšte moguće da je posle toga vraćen na posao – kaže otac.

 

NOVOSTI / B92

Advertisements

error: