UHAPŠEN DIZAJNER DARKO KOSTIĆ: Policija mu u stanu pronašla “drogu za silovanje”

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Darko Kostić, poznati srpski dizajner, priveden je jutros zbog posedovanja droge.

Kako nezvanično saznajemo, Kostić je priveden prošlog petka, jer je policija pronašla u njegovom stanu kokain i takozvanu “drogu za silovanje”, čija je hemjska oznaka GHB.

Darku je, u prošli petak iznenada pozlilo u njegovom stanu, zbog čega je reagovala i Hitna pomoć, a lekari su po dolasku na teren konstatovali da je dizajner pod dejstvom opijata, nakon čega je pozvana policija koje je pronašla drogu u njegovom stanu. Hitnu pomoć je pozvao Darkov prijatelj, koji se zatekao na licu mesta, jer je dizajner u jednom trenutku izgubio svest.

Advertisements

Inače, GHB, poznatiji kao droga za silovanje, spada u kategoriju depresora nervnog sistema. Nema boju i miris pa ga je lako ubaciti u piće potencijalne žrtve. Drugi nazivi za GHB su i tečni ekstazi i droga za silovanje. Dejstvo droge za silovanje najčešće počinje nakon 10 do 20 minuta, a efeksti traju i do 11 sati.

Kostić se prvi put pojavio na Beogradskoj nedelji mode 1999. godine, i od tada je stalni učesnik na ovoj manifestaciji. Poznat je i po saradnji sa estradnim ličnostima, te je dugi niz godina stilizovao Jelenu Karleušu, Natašu Bekvalac, a kreirao je i venčanicu za Jovanu Joksimović.

Advertisements

error: