UHAPŠEN DIZAJNER DARKO KOSTIĆ: Policija mu u stanu pronašla “drogu za silovanje”

Podeli vest sa drugima!
  • 40
    Shares

Advertisements

Darko Kostić, poznati srpski dizajner, priveden je jutros zbog posedovanja droge.

Kako nezvanično saznajemo, Kostić je priveden prošlog petka, jer je policija pronašla u njegovom stanu kokain i takozvanu “drogu za silovanje”, čija je hemjska oznaka GHB.

Darku je, u prošli petak iznenada pozlilo u njegovom stanu, zbog čega je reagovala i Hitna pomoć, a lekari su po dolasku na teren konstatovali da je dizajner pod dejstvom opijata, nakon čega je pozvana policija koje je pronašla drogu u njegovom stanu. Hitnu pomoć je pozvao Darkov prijatelj, koji se zatekao na licu mesta, jer je dizajner u jednom trenutku izgubio svest.

Advertisements

Inače, GHB, poznatiji kao droga za silovanje, spada u kategoriju depresora nervnog sistema. Nema boju i miris pa ga je lako ubaciti u piće potencijalne žrtve. Drugi nazivi za GHB su i tečni ekstazi i droga za silovanje. Dejstvo droge za silovanje najčešće počinje nakon 10 do 20 minuta, a efeksti traju i do 11 sati.

Kostić se prvi put pojavio na Beogradskoj nedelji mode 1999. godine, i od tada je stalni učesnik na ovoj manifestaciji. Poznat je i po saradnji sa estradnim ličnostima, te je dugi niz godina stilizovao Jelenu Karleušu, Natašu Bekvalac, a kreirao je i venčanicu za Jovanu Joksimović.

Advertisements