Uhapešen Radenko P. iz Zrenjanina zbog silovanja deteta

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Radenko, obraćajući se javnosti na romskom jeziku, tvrdi da nije kriv za dela koja mu se stavljaju na teret, a to je obljuba nad devojčicom i nasilje u porodici.

 

Radenko P. (54), iz sela Boka kod Zrenjanina, osumnjičen da je izvršio krivično delo, obljuba nad detetom, jer je u nekoliko navrata ćerku (10) svoje nevenčane supruge dodirivao po genitalijama i primoravao na oralni seks, priveden je nadležnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

 

Šokantna vest uznemirila je meštane Boke, a još šokantnije je da je osumnjičeni Radenko neposredno pred privođenje objavio snimak uživo, deleći ga preko društvenih mreža dok je čekao saslušanje u policiji. Radenko, obraćajući se javnosti na romskom jeziku, tvrdi da nije kriv za dela koja mu se stavljaju na teret, a to je obljuba nad devojčicom i nasilje u porodici.

Advertisements

 

Kako kaže, dugo je boravio u inostranstvu, tačnije u Berlinu, sam se predao policiji i došao je na saslušanje i ako smatra da nije kriv.

 

Podsetimo, Radenka je prijavila nevenčana supruga, da je izvršio obljubu nad desetogodišnjom devojčicom sa kojom živi u selu Boka kod Zrenjanina. Prema izjavi oštećene, Radenko je nekoliko puta iz inostranstva upućivao ženi pretnje, a ona ga je prijavljivala za nasilje u porodici.

Meštani sela Boke, poznavajući ovu porodicu, dodaju da niko nije slutio da će se ovako nešto strašno dogoditi. Devojčicina baka S. N. nije štedela reči za Radenka.

 

– Neka dobije ono što zaslužuje, pedofil jedan. I meni je pretio, sad ga je stigla kazna. Svaka čast policiji. Neka dobije ono što je zaslužio, to je moja unuka, mog pokojnog sina dete, ko zna šta je dete pretrpelo?! – priča baka.

Advertisements

error: