UDRI PO SIROTINJI! ZORANA MIHAJLOVIĆ: Za razliku od nekih ja mirišem na Šanel parfem

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Aleksandra Belačić, poslanica Srpske radikalne stranke, isprozivala je u utorak Zoranu Mihajlović, ministarku građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, aludirajući na to da je previše našminkana, međutim, Mihajlovićeva joj nije ostala dužna, već je bez dlake na jeziku žestoko oplela po njenom šefu Vojsilavu Šešelju. Ona je tom prilikom priznala i da koristi preskupi puder kuće „Šanel“.

Sve je počelo kada je Belačićeva na svom Tviteru napisla:

– Molim da se poslanicima ubuduće dele zaštitne maske kad dolazi Zorana Mihajlović. Pogušićemo se od pudera ako joj neko lupi šamar – napisala je ona u momentu kada se ministarka Mihajlović pojavila u Skupštini u pratnji premijera Aleksandra Vučića i kolega ministara.

Advertisements

Zorani taj komentar nimalo nije bio smešan, pa ga je prokomentarisala rečima:
– Miris moje „Šanelove“ pudrijere sigurno je mnogo lepši i prijatniji od mirisa trule politike Vojislava Šešelja, koja je mnoge naše majke, bake i sestre zavila u crno – navela je Mihajlovićeva za „Alo!“. Podsećanja radi, zbog šminke koju koristi, ministarka je do sada već nekoliko puta ratovala sa radikalima, a lider radikala neretko ju je prozivao i zbog mrežastih čarapa koje je jednom prilikom nosila.

– Ljudi, da li je „Cerezit“ počeo da šminka Zoranu Mihajlović? Dajte, bre, našminkajte ženu, ne zezajte ministarku. Izgleda kao Toza Vampir… – napisao je nedavno na Tviteru korisnik koji se predstavlja kao Vojislav Šešelj, a lider radikala se sa njim potpuno složio i sa osmehom i oduševljenjem prokomentarisao taj tvit za „Alo!“.

IZVOR: ALO

Advertisements

error: