UDOVICA OLIVERA IVANOVIĆA: Verujem sve Vučiću!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

Prenosimo tvrdnje i navodna saznanja Srpskog telegrafa o navodnom otkrivanju ubice Olivera Ivanovića.

 

Srpske službe, ali i obaveštajci jedne prijateljske zemlje koji deluju na Kosovu i Metohiji, došli su do novih saznanja o ubistvu Olivera Ivanovića. Prema tim veoma pouzdanim informacijama, obarač je povukao Albanac sa prezimenom ili nadimkom Zekaj, koji je poznat u šiptarskim krimi-krugovima, a godinama se kretao u okruženju Kadrija Veseljija, predsednika kosovskog parlamenta i čoveka za koga kažu da povlači sve konce na KiM.

 

Do ovih saznanja, kako kažu sagovornici Srpskog telegrafa iz obaveštajnih krugova, operativci su došli uprkos očiglednim opstrukcijama prištinskih vlasti tokom istrage atentata.

Advertisements

 

– Od prvog dana kosovska policija je opstruirala istragu. Činjeno je sve da se zavara trag do počinilaca i organizatora. Baš zbog toga, ništa od onoga što im je Beograd tražio, počev od dostavljanja nalaza uviđaja pa nadalje, nije ispoštovano. Kako se ispostavilo, tragovi definitivno vode ka Kadriju Veseljiju – kaže naš izvor.

 

Oliverova supruga Milena u izjavi za Srpski telegraf kaže da nije čula za Zekaja, ali da ne sumnja u informacije koje je izneo Vučić.

 

– Verujem predsedniku Srbije, kome bih verovala ako ne predsedniku svoje države. Drugu nemam. Ovih dana bi trebalo da se sretnem sa predsednikom, sa ministrom Stefanovićem… Informacije koje dobiju nikada ne kriju, uvek mi sve kažu. Vodim i ja svoju istragu, neću odustati od traganja za istinom o Oliverovom ubistvu dok sam živa – poručuje Ivanovićeva udovica i dodaje da sigurno neće verovati onima koji bi da profitiraju na Oliverovom ubistvu i na tragediji te porodice pokušavaju da zgrnu političke poene.

 

REPUBLIKA.RS / FOTO: Mediji, Tanjug

 

Advertisements

error: