Udovica Olivera Ivanovića daje izjave za režimske medije i hvali Vučića

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Aleksandar Vučić bio je u stalnom kontaktu sa Oliverom dok je bio u pritvoru, a i privatno nam je pomagao kad god je zatrebalo, kaže za Srpski telegraf Milena Ivanović u prvom intervju koji daje nakon brutalnog ubistva supruga.

 

Sa tugom u glasu udovica lidera Građanske inicijative potvrđuje ono što je izgovorio predsednik Srbije, ali, kao ni on, nije želela da iznosi detalje susreta sa Vučićem jer se tu, kako navodi, radi o privatnim stvarima.

 

Koliko često su vaš Oliver i Aleksandar Vučić bili u kontaktu?
– Najteži period u životu mog pokojnog muža bile su tri i po godine koje je proveo u pritvoru, tokom kojeg je našeg sina i mene viđao pod nadzorom stražara. Ipak, neizmerno mu je značila podrška pojedinih političara iz Beograda, među kojima je bio i Aleksandar Vučić, i to nije nikakva tajna. Predsednik je sam to istakao javno više puta. On ga je posećivao i često kontaktirao sa njim. Bili su i na telefonskoj vezi. Nudio nam je pomoć i privatno, znala sam da, šta god da mi treba, mogu da mu se obratim. Te stvari nisu imale veze sa politikom.

Advertisements

 

Od ubistva je prošlo 10 dana, imate li bilo kakve informacije o toku istrage i možete li da pretpostavite ko je ubio vašeg supruga?
– Jako sam besna zbog svakakvih nagađanja u medijima iako se zaista trudim da što manje gledam televiziju i čitam novine. Oliver je više od svega na svetu mrzeo nagađanja i zato ni ja sada ne želim da spekulišem ko se krije iza ovog stravičnog zločina jer to nije moj posao!

 

Pre nekoliko dana ste za naš list rekli da se nećete vratiti na Kosovo. Jeste li čvrsti u toj odluci?
– Moj sin i ja ostajemo u Beogradu. Nikada se na Kosovo neću vratiti!

 

REPUBLIKA.RS

Advertisements

error: