UDOVICA MILENA: Tetovirala sam se u čast Olivera Ivanovića

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

Da sam znala šta će se desiti, podelila bih metak s njim * Otac me je terao da biram između njega i Olivera, izabrala sam Olivera * Poredili su me sa Džeki Kenedi i moj muž je bio ponosan * Sa mislima o Oliveru svaku noć odem na spavanje.

 

Godinu dana nakon ubistva Olivera Ivanovića, jednog od najuglednijih lidera kosmetskih Srba, njegova supruga, Milena Popović Ivanović, našla se na meti brutalnih osuda dela javnosti i svojevrsnog linča na društvenim mrežama zato što ne živi život dostojan udovice. U izuzetno dirljivoj i sasvim ličnoj ispovesti, ekskluzivno za Bazar, Milena prvi put otkriva za javnost intimne detalje o 12 godina njene i Oliverove ljubavi, zašto je porede sa Džeki Kenedi i šta je Oliver mislio o tome, kako je Bogdanu rekla da mu je tata mrtav, kao i kakvu je tetovažu posvetila ubijenom suprugu.

 

Na Mileninom desnom zglobu primetna je specifična tetovaža.

– To je Oliverov potpis. Posle njegove smrti odlučila sam da uradim tu tetovažu jer sam ga toliko puta za života videla kako ispisuje taj svoj potpis, a pošto se on, to sada znam, trajno potpisao na moj život, želela sam da to stavim na svoju kožu. Da se nikad ne izbriše.

 

PODELILA BIH METKE S NJIM

Da je znala šta ga tog jutra čeka kad izađe iz kuće, kaže da bi izašla zajedno sa njim.

Advertisements

– Tako bismo i te metke podelili zajedno, kao sve što smo pre toga delili. Možda bi ga manje metaka pogodilo i možda bi danas bio živ. Da sam mogla da biram, uvek bih izabrala da poginem umesto njega. Ne bih ni sekundu razmišljala da li da skočim ispred njega. Evo sad da mogu da vratim vreme, izabrala bih da to budem ja, a ne on. Jer znam da je Oliver jači od mene i da bi dalje u životu sa našim sinom mnoge stvari uradio bolje od mene.

 

Nikada neće zaboraviti jutro kada je Oliver izašao iz kuće i kada je ubijen. Pozvali su je iz kancelarije i rekli da je doživeo srčani udar.

– Mislila sam da je to verovatno posledica svega što mu se u prethodnom periodu dogodilo, da ga je taj stres stigao i nije mi bilo čudno da je takva stvar mogla da se desi. Otrčali smo do bolnice, pošto je u Mitrovici sve relativno blizu, i otišla sam pravo na interno odeljenje. Oni su mi rekli da je na hirurgiji. Dok sam trčala na hirurgiju, u glavi mi je bilo to da je on verovatno, kako je doživo infarkt, pao i povredio se pa ga sad ušivaju. Kad sam stigla na hirurgiju, tamo su već bili neki naši prijatelji i oni su mi rekli da je na Olivera pucano. Sećam se da sam ih samo pitala gde, misleći na koji deo tela, a oni su mi rukama pokazali po grudima.

 

Tada je shvatila da su pucali da ga ubiju. Dok je čekala reanimaciju, po licima lekara videla je da to nije dobro. I 45 minuta kasnije, lekari su izašli da joj saopšte da ju je Oliver zauvek napustio. Zamolila ih je da joj dozvole da uđe da ga vidi.

 

TELEGRAF.rs

FOTO: Uređeno / Miloš Lužanin

 

Advertisements

error: