Ubijeni sa Karaburme povezan za klanom Luke Bojovića

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

U Dragoslava Miloradovića (44) ispaljeno 15 metaka, dvojica napadača pobegla na ukradenom motoru. Dragoslav bio čovek od poverenja Luke Bojovića, koji je godinama u ratu sa klanom ubijene braće Šaranović.

 

Dragoslav Miloradović (44) ubijen je preksinoć oko 20.30 ispred auto-perionice u beogradskom naselju Karaburma, najverovatnije zbog krvne osvete njegovom kumu Luki Bojoviću! Luka je, naime, već godinama u ratu sa klanom ubijene braće Šaranović, u kojem je likvidirano na desetine ljudi!

 

Dragoslav je, inače, bio Lukin čovek od poverenja i završavao mu je najvažnije privatne i poslovne obaveze, dok je ovaj na odsluženju 18-godišnje kazne zatvora u Španiji.

 

Brutalno ubistvo na Karaburmi

Izvor iz istrage kaže da su Miloradovića likvidirala dvojica napadača, koja su u njega ispalila 15 hitaca. Zatim su pobegla na ukradenom motoru, koji je ubrzo nađen zapaljen u Zvezdarskoj šumi.

 

Sumnjiva veza sa Adrovcem

Advertisements

Policija smatra da poslednjih godina sve najkrupnije poslove za Luku Bojovića odrađuje i njegov blizak prijatelj Filip Korać.

 

 

– Ivan Adrovac, muž Maje Adrovac, kojoj se sudi za pokušaj ubistva biznismena Milana Beka, navodno je 2011. pozajmio 35.000 evra od Koraća da bi ih uložio u trgovinu kokainom, i to baš preko Dragoslava Miloradovića. Inspektori će svakako proveriti i tu informaciju dok budu utvrđivali tačan motiv Miloradovićevog ubistva – kaže naš izvor.Podsetimo, Adrovac se nekoliko meseci posle napada na Beka izgubio iz Srbije, a uhapšen je u martu 2016. na granici između Švajcarske i Austrije.

 

Švajcarsko tužilaštvo ga je označilo kao isturenog člana pljačkaške bande “Pink Panter” i nedavno predložilo da se osudi na 16 godina zatvora zbog tri pljačke zlatara u Cirihu.
– Dragoslav je ubijen u auto-perionici koja je zapravo otvorena novcem Luke Bojovića. Miloradović je Lukin prijatelj iz detinjstva i školski drug njegovog ubijenog brata Nikole, a Bojovići su imali neograničeno poverenje u njega – objašnjava naš izvor.

 

IZVOR: Mediji / FOTO: Montaža

Advertisements

error: