Ubijen momak u Beogradu! UBICA: Ubio sam ga jer je prvi naišao na ulici

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

Miloš M. (24), student iz Čačka, ubijen je danas u beogradskom naselju Zvezdara, kada se navodno vraćao od devojke. Mladić je izboden oko šest časova ujutru, u hodniku zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića 20 A, gde je živeo sa cimerom.

 

Nepoznati napadač naneo je mladiću više ubodnih rana nožem, a ranjeni Miloš uspeo je da otključa vrata i uđe u hodnik višespratnice u kojoj je iznajmljivao stan. Jauke i zapomaganje ranjenog čule su sve komšije, pa su Hitna pomoć i policija ubrzo stigle na mesto napada.

 

– Imao je više uboda u grudi i ruku – rekli su u Hitnoj pomoći. – Dosta je iskrvario i u veoma teškom stanju je prevezen u Urgentni centar.

Uprkos brzoj reakciji lekara, mladić je od zadobijenih povreda preminuo u Urgentnom centru. Stanari zgrade na Zvezdari, gde se zločin dogodio, danas su bili u šoku. Iz noćnog sna sve ih je prenulo Miloševo zapomaganje.

Advertisements

 

– Čuo sam neku galamu i buku, a onda i jaukanje. Sve se brzo odigralo. Lekari Hitne su ga zatekli u hodniku zgrade, u nesvesnom stanju – kaže jedan od komšija.

Prema tvrdnjama očevidaca, u svađi je učestvovao jedan muškarac u beloj jakni, za kog se sumnja da je ubica. Navodno, Miloš mu je rekao: “Nemoj, brate!”, pre nego što ga je ovaj izbo. Ipak, motiv ubistva još nije poznat…

Policija je obavila uviđaj i ispitala sve stanare u ovoj zgradi, ali i zgradi prekoputa. Ubijenog mladića svi su jedva poznavali.

 

Ubica je uhapšen a rekao je da je bio depresivan i tužan te da je odlučio da ubije na ulici prvog ko naiđe.

 

Esperso / Dnevni Žurnal
FOTO: Facebook

 

Advertisements

error: