UŽAS U VALJEVU! Manijak zadavio i opljačkao staricu, pokušao pobeći taksijem

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Osumnjičeni i žrtva često su pili zajedno. Zločin se nije dogodio iz koristoljublja, iako je Vera Rakić bila devizna penzionerka.

 

VALJEVO – Posle višečasovne potrage policija je uhapsila Sašu A. (37), osumnjičenog da je zadavio Veru Rakić (77) iz ubskog sela Dokmir. Kako saznajemo, on je uhapšen u taksiju, na ulasku u Valjevo. Policija je pronašla brojne dokaze koji ukazuju da je na svirep način ubio staricu, ali se motiv ubistva još istražuje.

Saša A. bio je u bekstvu od utorka do srede uveče. Mnogobrojni policajci češljali su teren oko sela Dokmir, ali je uhvaćen u taksiju kojim je krenuo u Valjevo.

Pričao nepovezano

– Nije znao šta ga je snašlo. Bio je ubeđen da je bezbedan u taksiju i da će stići do Valjeva, a nakon toga je planirao dalji beg – navodi izvor Kurira.

Advertisements

Osumnjičeni na saslušanju nije rekao zašto je ubio staricu. Naši izvori navode da je nepovezano pričao, a svi dokazi upućuju na to da je golim rukama u noći između nedelje i ponedeljka zadavio staricu, koja je živela sama.
– On je kolima prvo kod nje došao u noći između nedelje i ponedeljka oko četiri sata ujutro. Jedno vreme su sedeli zajedno kod nje u kući, čak su i obedovali, a nakon toga je došlo do svađe, pa je on otišao iz kuće. Očigledno je već tad imao nameru da je ubije, jer se posle dva sata vratio ponovo kod nje, a prethodno je parkirao automobil na oko 700 metara od kuće da ga niko ne bi video. Kada se ponovo vratio, starica je bila u dvorištu. Uvukao ju je u kuću i zadavio. Zaključao je ulazna vrata i ključ poneo sa sobom – kaže naš izvor.

Prvi rezultati istrage ukazuju na to da do svirepog ubistva nije došlo iz koristoljublja, iako je ubijena starica bila devizna penzionerka. Takođe, obdukcija je pokazala da je starica zadavljena, ali ne i silovana, kako su pojedini mediji objavili. Zbog toga je motiv zločina potpuno nejasan.

KURIR

Advertisements

error: