U SRED BELA DANA! Sin policajca u Čačku izbo nožem prolaznika u centru grada!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

ČAČAK – DVADESETTROGODIŠNjI Čačanin Marko Šelović izboden je u subotu oko podneva u centru Čačka, na platou ispred parfimerije „Lili“, i to naočigled brojnih prolaznika, koji su u to vreme šetali trgom. Napadač, čiji identitet je poznat policiji, a koji je Šeloviću naneo tri ubodne rane nožem, odmah nakon ranjavanja dao se u bekstvo i za njim se i dalje traga.

 

Šelovića je ekipa Hitne pomoći ubrzo posle ubadanja odvezla u Urgentni centar čačanske bolnice. Prema rečima portparolke bolnice dr Biljane Kočović, Šelović je zadobio tri ubodne rane u predelu leve lopatice, podlaktice i nadlaktice, nije životno ugrožen i stabilnog je zdravstvenog stanja.

 

SIN INSPEKTORA
Prema našim saznanjima, napadač na Šelovića je V.S. (24). On je sin jednog od policijskih inspektora zaposlenog u Policijskoj upravi u Čačku. Očevici nemilog događaja kažu da je Šelović šetao psa gradom. U jednom momentu sa napadačem, koga je sreo u centru grada, i koji je stajao sa devojkom, razmenio je nekoliko uvredljivih reči, iz, za sada, nepoznatih razloga. Nepoznati mladić se potom udaljio u nepoznatom pravcu, ali se ubrzo vratio naoružan nožem i odmah nasrnuo na Šelovića. Pas je pokušao da odbrani svog vlasnika, ali napadač se odmah dao u bekstvo. Od siline jednog od tri uboda, nož je ostao zaboden u ruku povređenog Šelovića, koji je dosta iskrvario.

Advertisements

U blizini je, kako saznajemo, bio i policajac koji je pritrčao čim je video da se nešto neobično dešava. Odmah je stigla policijska patrola.
– Strašno je šta nam se dešava u gradu – rekla nam je Čačanka Biljana Nikolić. – U sred bela dana deca idu gradom naoružana, tuku se, ubadaju se, pucaju… Pa gde je policija, šta radi policija u ovom gradu? Nije prošlo ni sedam dana od kada je mladić u jutranjim satima ubijen u restoranu brze hrane… Strašno…

Da podsetimo, proteklog vikenda, uujutru oko 6 časova u restoranu u centru grada hicima iz pištolja ubijen je Saša Ćubović (33). Osumnjičeni za ubistvo Vladica Pušica (32) predao se policiji i priznao zločin, rekavši da je bio pijan i drogiran.

IZVOR: Novosti.rs

Advertisements

error: