U OČI VAS GLEDA I LAŽE! – VUČIĆ PENZIONERIMA: Živećete bolje, penzije će biti veće nego ikad!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Predsednički kandidat vladajuće koalicije Aleksandar Vučić poručio je danas penzionerima da će iz godine u godinu živeti sve bolje, a neki će imati “mnogo veće penzije nego što su ikad imali”.

 

“Imaćete ove godine i jednokratnih primanja i povećanje penzija, zato što ste izneli teret reformi”, rekao je Vučić penzionerima sa kojima se družio na ručku organizovanom za njih u restoranu “Milošev konak”.

On je istakao da time ne kupuje poverenje penzionera, jer ga već ima, nego zato što ih poštuje, jer su bili stub reformi, “najčvršći i najjači”.

Zahvaljujući tome, rekao je Vučić, danas se za penzije iz budžeta izdvaja 37 odsto, a na početku mandata ove vlasti bilo je 57 odsto, što je rezultat veće zaposlenosti u Srbii.

Advertisements

Prema njegovim rečima, Srbija će mart zaršiti bez deficita u budžetu, iako je aranžmanom sa Međunarodnim monetarnim fondom bio predviđen minus od 480 milijardi dinara.

Vučić je pohvalio penzionere zbog toga što najbolje razumeju šta je to držva, bolje od svih drugih slojeva društva, i pozvao ih da odluku o tome koga će podržati na predsedničkim izborima donesu na odgovran način, da razmisle kome bi poverili budućnost svoje dece i unuka.

“Mislim da smo mnogo toga uradili, iako se još teško živi… Ali, takođe, mislim da mnogo toga možemo da izgubimo neodgovornom odlukom u nedelju”, zaključio je Vučić.

Na susretu Vučića sa penzionerima govorili su i lekar Nada Macura, glumac Lazar Ristovski, voditelj Minja Subota i ministar bez portfelja Milan Krkobabić.

N1 SRBIJA

Advertisements

error: