U NIŠU SE PRAVI KONTRA-MITING! Vučić stiže sa naprednjacima

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Prema poslednjim informacijama, sednica Skupštine grada Niša zakazana za 10. april, na kojoj je trebalo da se raspravlja o poklanjanu aerodroma Konstantin Veliki državi, odložena je do daljnjeg. Datum kada će se održati nije poznat, a sve zavisi od toga kada će Aleksandar Vučić naći vremena!

 

Jer, predsednik SNS-a je odlučio da se „lično obrati“ Nišlijama u vezi čitavog slučaja „Aerodrom“. Međutim, problem je u tome što od silnih obaveza ne zna kad će naći neki slobodan trenutak da ode do grada na Nišavi.

Iza ovog „ličnog obraćanja“ stoji namera SNS-a da se tog dana u gradu organizuje „veličanstveni miting podrške“, koji bi trebalo da pokaže kako Nišlije podržavaju Aleksandra u njegovoj nameri da im otme aerodrom. Naravno, planiraju da kao i uvek, autobusima dovezu SNS botove u velikom broju.

Advertisements

 

Očigledno je da sve ovo ima za cilj da dodatno pritisne Nišlije kako bi odustali od borbe za aerodrom „Konstantin Veliki“. Reč je o dobro poznatim metodama: miting na kome će se klicati vođi i koji će državni mediji i oni privatni pod kontrolom SNS-a preneti kao udarnu vest. Novi talas pritisaka na javnost sledi…

 

Aleksandar Vučić bi morao da pripazi sa ovakvim potezima, jer pored redovnih protesta u Nišu, on planira da napravi i kontramiting. U Srbiji takva ideja nikada nije dobra.

 

GERILA.RS

Advertisements

error: