TURSKI GLUMAC BALI BEG naljutio Šiptare! Sleteo u sred Kosova i rekao da je to SRBIJA!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Popularni turski glumac Burak Ozdživit izazvao je gnev Albanaca jer je, kada je sleteo u Prištinu, rekao da je srećan što je došao u Srbiju.

Turski glumac Burak Ozdživit, poznatiji kao Bali-beg potvrdio je da je Kosovo deo Srbije, zbog čega je izazvao veliki gnev Albanaca. Junak serije “Sulejman Veličanstveni” je u sredu, kada je sleteo na aerodrom u Prištini, izjavio da mu je drago što je konačno u našoj zemlji.
– Srećan sam što sam došao u Srbiju – rekao je Burak okupljenim medijima.

To što je Prištinu nazvao Srbijom razbesnelo je Albance koji su počeli najstrašnije da ga napadaju i vređaju na društvenim mrežama. Jedan od brojnih albanskih fanatika mu je čak zapretio ubistvom. On je u jednom od komentara postavio fotografiju pištolja i napisao:
Šiptarske uvrede
Je*eni idiote, Priština je Kosovo, a ne usrana Srbija. Da li je*eno znaš šta si sada rekao. Oni su izvršili genocid i pobili nas. Je*eni idiote, je*i se
Albanski fanatik

Advertisements

– Je*eni idiote, ovo je Kosovo, a ne usrana Srbija. Da li je*eno znaš šta si sada rekao. Oni su izvršili genocid i pobili nas. Je*eni idiote, je*i se – poručio mu je gnevni Albanac.
Drugi su bili malo blaži, ali su i oni pretili Buraku Ozdživitu.
– Došao je na Kosovo i rekao: “Oh, drago mi je što sam u Srbiji.” Došlo mi je da mu kažem: “Idi i je*i svoju mamu. Neko će mu uskoro pokazati gde pripada i gde će završiti. Trebalo je da slušam prijatelje kada su mi pričali da Turci ne vole nas Albance, a ja sam ih branio. Posle svega, on dođe i kaže: “Ja sam u Srbiji” – napisao je jedan od Albanaca.

IZVOR: INFORMER

Advertisements

error: