TUGA U SRBIJI! Ovog dečaka je danas ubio auto!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Mali Aleksa(10) iz Subotice poginuo na ekskurziji na Divčibarama koju je s nestrpljenjem očekivao, a dve devojčice lakše povređene, večeras se vraćaju autobusom u Suboticu.

 

Na dečaka koji je poginuo na rekreativnoj nastavi na Divčibarama, naetela je tojota, beogradskih registracija, kojom je upravljao vozač V.V. (43). Nažalost mali Aleksa je preminuo na licu mesta, a dve devojčice T.S i V.T. takođe 10-godišnjakinje, prošle su sa lakšim povredama i one će sa decom krenuti kući oko 15 časova.

Za sada nije utvđreno usled čega je vozač izgubio kontrolu, a prema nezvaničnim informacijama, otkazale su mu kočnice. Nesreća se dogodila nedaleko od hotela PEPE, gde su bila smeštena tri razreda osnovaca, oko sedamdesetak mališana.

 

Kako Kurir nezvanično saznaje, roditelji malog Alekse Vladimir i Marina, na putu su prema Divčibarama, a sa njima je krenulo još nekoliko roditelja. Iz Gradske uprave su ponudili pomoć porodici i školi, a zabrinuti i uplašeni roditelji svakog deteta ponaosob, zvali su za svoje dete PU u Valjevu, gde im je lično potvrđeno da je njihovo dete zdravo i živo. To je za Kurir potvrdilo nekoliko roditelja, koji očekuju povtaka svoje dece, večeras, posle petodnevne ekskurzije.

Advertisements

 

Niko ne može da veruje, da je od velike grupe mališana te škole, za koju direktor Miloš Vukadin kaže da ima najbolje đake, da u toj školi nema nijednog slučaja delikvencije, da su sva deca dobra u toj školi, baš mali Aleksa nastradao. Bio je đak trećeg razreda škole Miloš Crnjanski, a roditelji su imali samo njega i kćer Vladimirovu iz prvog braka.

 

“Potvrđeno nam je iz valjevske policije da je na žalost dečak poginuo, a da su dve učenice, takođe trećeg razreda puštene odmah iz bolnice, imale su lakše povrede”, kaže kratko za Kurir direktor škole Miloš Vukadin.

Uprkos velikoj brizi tri učiteljice i vodiča koji je bio na začelju kolone, a koji je besomučno mahao automobilu koji je dolazio u susret, da se zaustavi, nažalost tragedija se ipak dogodila. Automobil se nije zaustavljao i pokosio je nedužno dete, koje je prelazilo ulicu.

 

KURIR.RS

Advertisements

error: