TUGA U NOVOM SADU! Dečak se slučajno ubio pištoljem

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Novosađanin Ognjen T. (17) koji se pre nedelju dana slučajno upucao u glavu preminuo je danas oko podneva u Dečjoj bolnici, saznaje “Blic”.

 

Ovu informaciju za ’’Blic’’ su potvrdili i nadležni u toj zdravstvenoj instituciji čiji lekari i posle nedelju dana intenzivne borbe za život nesrećnog mladića nisu uspeli da ga spasu zbog izuzetno teških povreda.

 

Kako smo izveštavali, Ognjena je metak kalibra 9 mm pogodio u predelu između obraza i slepoočnice, a prelimirani rezultati istrage pokazali su da u ovom incidentu nema elemenata krivičnog dela, odnosno da povrede nesrećnom mladiću nije zadalo drugo lice.

Advertisements

– Istragom je utvrđeno da se mladić igrao pištoljem marke Zastava CZ – 88 te da je verovatno usled nestručnog rukovanja pištolj opalio, a hitac ga je pogodio u glavu. To su potvrdili i svedoci, a Ognjena T. su policajci i lekari službe Hitne pomoći zatekli u besvesnom stanju sa pištoljem u ruci. Budući da mu je pištolj bio grčevito stisnut u šaci, došli smo do zaključka da je došlo do samoranjavanja – priča za ’’Blic’’ izvor iz policije.

 

Dodaje i da sudeći prema izjavama svedoka mladić nije imao nameru sebi da oduzme život te da je zaključeno da je definitivno reč o nesrećnom slučaju.

 

Kako saznaje ’’Blic’’ istragom još nije utvrđeno kako je Ognjen T. došao u posed pištolja za koji se sumnja da je pripadao nekom od njegovih prijatelja.

 

BLIC.RS

Advertisements

error: