TUGA! – Preminula devojka (19) sa pumpe kojoj je zlikovac pucao u glavu zbog 10.000 dinara!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

BEOGRAD – Kristina Kaplanović (19) iz Nove Varoši koja je bila teško ranjena na benzinskoj pumpi u Velikom Mokrom Lugu kada joj je razbojnik upucao u glavu, i to zbog pazara od 10.000 dinara, preminula je danas u Beogradu.

Kristina je preminula posle četvorodnevne borbe lekara da joj spasu život u Urgentnom centru.

Podsetimo, Kristina Kaplanović (19) iz Nove Varoši teško je ranjena u četvrtak uveče na benzinskoj pumpi u Velikom Mokrom Lugu kada ju je razbojnik upucao u glavu, i to zbog pazara od 10.000 dinara.

Advertisements

Nesrećna radnica prebačena je u Urgentni centar i lekari se bore za njen život, dok policija traga za pljačkašem, koji je pobegao bez plena. Napad se dogodio u četvrtak oko 23 časa, kada je lopov upao na pumpu NIS petrola na auto-putu, na izlazu iz Beograda u pravcu ka Nišu, na kojoj su se nalazili nesrećna Kristina i još dvojica njenih kolega.

U kasi je u tom trenutku bilo oko 10.000 dinara. Međutim, nervozni napadač je odjednom počeo da udara rukom u rame radnike i vitla pištoljem koji je iznenada opalio. Metak je završio u glavi nesrećne devojke. Kaplanovićeva je pala na pod, a kolege su pozvale Hitnu pomoć i policiju, dok je unezvereni lopov pobegao bez plena.

KURIR

Advertisements

error: