TUGA OD DRŽAVE! Malinari bacaju maline u znak protesta

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Iako su ga mnogi savetovali da od malina napravi rakiju ili da svoje proizvode proda nekoj fabrici soka, Hodžić se odlučio za humanost.

 

Sead Sejo Hodžić iz Bijelog Polja je izrevoltiran činjenicom što za 600 kilograma njegovih malina nema otkupa.

 

On je pozvao sve svoje prijatelje da uzmu maline u količinama koje oni požele i to za džabe.

 

 

Sejo se ovde nije zaustavio. On zainteresovanima daje na poklon i malinjak od 80 ari. Nakon ove ponude, odlučio je da pokloni maline i staračkom domu u Bijelom Polju, dečjem vrtiću “Dušo Besekić”, kao i romskoj populaciji u njegovom naselju.

Iako su ga mnogi savetovali da od malina napravi rakiju ili da svoje proizvode proda nekoj fabrici soka, Hodžić se sudeći po onome što piše na Fejsbuku, odlučio za humanost.

Prosipam 600 kg maline zbog toga sto nema otkupa. Pozivam sve svoje prijatelje kome trebaju da dodju u Nedakusima sto…

Advertisements

Posted by Sead Sejo Hodzic on Tuesday, June 19, 2018

Uprkos brojnim komentarima podrške, Sejo je nailazio i na negativne reakcije, kao i na osporavanje svega što radi.

Ipak, njega taj deo nije posebno uznemirio jer sada ima veliki cilj, a to je da pomogne onima kojima je pomoć najpotrebnija. I to radi onako kako najbolje može, donirajući jedino što ima, a to su maline.

Ipak, postoje i oni koji nisu sigurni da Hodžić ima dobre namere.

 

U komentarima ispod njegovih objava se može videti kako ima dosta skeptika koji nisu sigurni da se radi o iskrenim namerama ovog čoveka. Neki od njih ga savetuju da ode na pijac i proda svoje proizvode, dok drugi smatraju da je cela priča izmišljena.

Podsećamo, malinari su u znak protesta ispred zgrade Opštine u Bijelom Polju prosuli preko 100 gajbi malina. Nezadovoljni otkupom i cenom maline, odlučili su se na ovaj vid protesta.

 

 

AUTOR TEKSTA: Esperso.rs / FOTO: Facebook

Advertisements

error: