TUGA NA ZVEZDARI! Otac i sin se ubili jer su živeli siromašni u bedi

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

M. J. (65) pucao u svog oca S. J. (91), a onda izvršio samoubistvo. U oproštajnom pismu rekao da nije mogao da izdrži život u bedi.

 

Beživotna tela oca S. J. (91) i sina M. J. (65) pronađena su sinoć oko 21.30 u njihovom stanu u Križanićevoj ulici 36 na Zvezdari.

Kako pričaju komšije iz zgrade, M. J. se zbog siromaštva u kojem su već neko vreme živeli odlučio da usmrti svog oca, i to hicem iz pištolja u glavu, a onda je pucao u sebe.

 

Prema rečima komšija preminulih, tela su otkrivena tek pošto je u zgradi počeo da se oseća užasan smrad koji je dopirao iz stana na drugom spratu u kojem su živeli nesrećni otac i sin.

Advertisements

Jedan od komšija stradale porodice rekao nam je da je uzrok ove tragedije verovatno finansijska situacija oca i sina.

 

– Poznajem dugo te ljude. Stari S. bio je bolestan, a o njemu se brinuo sin M. J. Mislim da su bili u velikim finansijskim problemima i dugovima, pa je zbog toga M. J. uradio ovu strašnu stvar.

Kako nezvanično saznajemo, M. J. je, pre nego što je presudio svom ocu i sebi, ostavio oproštajno pismo u kojem moli za oproštaj.

 

– Žao mi je zbog svega, ali ovako više ne može da se živi. Izvinjavam se, ali sam ovo morao da uradim… Molim vas da mi oprostite… – navodno je napisao M. J. pre tragedije.

IZVOR: Kurir – Foto: Vladimir Šporčić

Advertisements

error: