TUGA! Advokat u Jagodini ubijen GREŠKOM! – Pomešali ga sa kriminalcem iz zgrade

Podeli vest sa drugima!
  • 102
    Shares

Advertisements

Stojanović likvidiran sa četiri hica kad se vraćao kući iz grada. Moguće je da je prava meta bio mladić koji živi u istoj zgradi i koji vozi isti automobil kao nesrećni advokat.

 

JAGODINA – Nemanja Stojanović (26), advokat pripravnik iz Jag.odine, sin uglednog jagodinskog advokata Miroslava Mikija Stojanovića, ubijen je u noći između utorka i srede u sačekuši ispred zgrade u kojoj je živeo u Ulici braće Direk u Jagodini.

Prema prvim informacijama, nepoznati napadač sačekao je Stojanovića sakriven u ulazu višespratnice i u njega ispalio četiri metka.

– Likvidacija se desila oko 2.45. Ubica je Stojanoviću ispalio dva metka u stomak, a sa dva ga je overio u glavu. Nakon toga je pobegao u nepoznatom pravcu – kaže naš izvor i dodaje da zgrada ispred koje se desilo ubistvo, kao ni okolne zgrade, nema video-nadzor.

Advertisements

– Očevidaca nema jer su komšije shvatile da se nešto dešava kada su čule pucnje, koji su ih trgli iz sna. Nakon toga su videli mladića u lokvi krvi kako leži ispred zgrade i pozvali su Hitnu pomoć i policiju – ispričao je izvor.

 

Nikom se nije zamerio

Motiv brutalne likvidacije mladog advokata zasad je nejasan, a u Jagodini su počele da kruže dve priče.

– Prema jednoj, Nemanja je ubijen greškom, jer u njegovoj zgradi navodno stanuje mladić koji se bavi kriminalom i vozi isti „audi“ kao Stojanović. Prema drugoj, koja je manje verovatna, Nemanjino ubistvo navodno je opomena njegovom ocu – kaže naš sagovornik.

IZVOR: KURIR FOTO: PRINTEL

Advertisements