TUGA! Advokat u Jagodini ubijen GREŠKOM! – Pomešali ga sa kriminalcem iz zgrade

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Stojanović likvidiran sa četiri hica kad se vraćao kući iz grada. Moguće je da je prava meta bio mladić koji živi u istoj zgradi i koji vozi isti automobil kao nesrećni advokat.

 

JAGODINA – Nemanja Stojanović (26), advokat pripravnik iz Jag.odine, sin uglednog jagodinskog advokata Miroslava Mikija Stojanovića, ubijen je u noći između utorka i srede u sačekuši ispred zgrade u kojoj je živeo u Ulici braće Direk u Jagodini.

Prema prvim informacijama, nepoznati napadač sačekao je Stojanovića sakriven u ulazu višespratnice i u njega ispalio četiri metka.

– Likvidacija se desila oko 2.45. Ubica je Stojanoviću ispalio dva metka u stomak, a sa dva ga je overio u glavu. Nakon toga je pobegao u nepoznatom pravcu – kaže naš izvor i dodaje da zgrada ispred koje se desilo ubistvo, kao ni okolne zgrade, nema video-nadzor.

Advertisements

– Očevidaca nema jer su komšije shvatile da se nešto dešava kada su čule pucnje, koji su ih trgli iz sna. Nakon toga su videli mladića u lokvi krvi kako leži ispred zgrade i pozvali su Hitnu pomoć i policiju – ispričao je izvor.

 

Nikom se nije zamerio

Motiv brutalne likvidacije mladog advokata zasad je nejasan, a u Jagodini su počele da kruže dve priče.

– Prema jednoj, Nemanja je ubijen greškom, jer u njegovoj zgradi navodno stanuje mladić koji se bavi kriminalom i vozi isti „audi“ kao Stojanović. Prema drugoj, koja je manje verovatna, Nemanjino ubistvo navodno je opomena njegovom ocu – kaže naš sagovornik.

IZVOR: KURIR FOTO: PRINTEL

Advertisements

error: