TROJICA SVETSKIH LIDERA PROTIV MILIJARDERA: Rat protiv Soroševe imperije!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

BUDIMPEŠTA – Mađarski premijer Viktor Orban otvoreno je napao američkog milijardera Džordža Soroša i ustvrdio da je on kriv za dolazak stotina hiljada migranata u Evropu, ali i za sve što njegova tajna imperija radi širom sveta, i tako stao na stranu ruskog predsednika Vladimira Putina i američkog lidera Donalda Trampa, koji su u sukobu sa kontroverznim milijarderom.

 

Grupe koje plaća Soroš moraju se identifikovati i raditi transparentno. Veliki predatori plivaju ovim vodama, to je sve transnacionalna imperija Džordža Soroša, sa tonama novca i međunarodnom teškom artiljerijom. To izaziva velike nevolje. Tajnim radom i stranim novcem oni pokušavaju da utiču na našu politiku. Ove organizacije rade sve što mogu da u Evropu uvedu stotine hiljada migranata – rekao je Orban.

Advertisements

Ruski politički analitičar Andrej Koripko objasnio je za Sputnjik da su Putin i Orban jedini lideri u Evropi koji se otvoreno suprotstavljaju “tajanstvenoj Soroševoj mreži”.

ŽELE TRAMPOVU KRV! Soroš i albanski lobisti spremaju DRŽAVNI UDAR!

Tramp i Soroš su ranije radili zajedno, ali su već dugo u sukobu. Soroš je samo Hilari Klinton dao više od 10,5 miliona dolara, a novac je donirao i drugim Trampovim suparnicima poput Džeba Buša, Marka Rubija i Džona Kejsika. Nakon toga je plaćao proteste protiv Trampa širom SAD, a predstavnici nekih njegovih organizacija pozivali su i na silovanje Melanije Tramp.

 

KURIR

Advertisements

error: