TRKA ZA GRADONAČELNIKA Gojkovićeva raspisala izbore: Glasanje za Beograd 4. marta!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

BEOGRAD – Predsednica Narodne skupštine Maja Gojković raspisala je danas u podne beogradske izbore za 4. mart.

 

Kako je Kurir još u oktobru prošle godine najavljivao, izbori za odbornike Skupštine grada Beograda biće održani 4. marta 2018. godine, što je predsedavajuća Parlamentom danas i potvrdila.

 

“Izbori za odbornike biće sprovedeni po proceduri za lokalne izbore, a rokovi za izvršenje ove odluke počinju da teku danom objavljivanja odluke u Službenom glasniku. Ujedno želim da pozovem građane Beograda, Aranđelovca i Bora, gde će takođe biti održani lokalni izbori, da izađu na izbore, jer svojim glasovima odlučuju kako će izgledati budućnost njihovih gradova, njihovi životi, kao i životi njihovih porodica i prijatelja. Glasajte isključivo za – za planove, programe i ideje, a ne protiv, jer od glasa protiv se ne živi u naredne 4 godine niti će se od njega dobiti više zabavišta, škola, domova zdravlja, asfaltiranih puteva ni radnih mesta. Važno je da na ove izbore izađu svi i da biraju vredne i marljive ljude”, istakla je Gojkovićeva.

Advertisements

 

Ona je dodala i da je dužnost učesnika izborne trke da sa poštovanjem uđu u nadmetanje za glasove.

 

“Kandidatima za odbornike poručujem da ozbiljno shvate kampanju i da svojim radom i odgovornošću pokažu da poštuju Beograd, Bor i Aranđelovac i njihove građane i da se isključivo takmiče i obraćaju građanima idejama, a ne mržnjom”, zaključila je Gojkovićeva.

 

KURIR NOVINE

Advertisements

error: