Trifunović: Vučiću, koliko ćeš glava morati da razbiješ da ostaneš na vlasti?

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

Glumac Branislav Trifunović izjavio je na protestu “Stop krvavim košuljama” da ima mnogo glava za razbijanje i poručio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da će morati da razmisli koliko glava treba da razbije da bi Srpska napredna stranka ostala na vlasti.

 

Trifunović je ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu okupljenim građanima kazao da se borba mora voditi “glasnim urlanjem na ovu odvratnu ljigavu vlast”.

“Ispričaću vam priču o čoveku koga su nazivali izdajnikom, taj pesnik zarobljen u telu pravnika, probao je sve. Krenuo je sa gajbicama itd. Pevao pesme ‘Kralobag, Karlovac Virovitica’, ‘Selidba u moj novi stan’, ‘Bulevari prijateljstva'… Onda je pesnik hteo da bude jedini, da se narod budi i leže uz njega, kupio je devet televizora, njegove pesme voleo je čak i poligraf”, rekao je Trifunović.

 

On je dodao da su se prijatelji “pesnika” bogatili, a narod je bio nezahvalni neradnik”.

Advertisements

“Pesnik je svoj narod počeo da naziva ološem, kretenima, bolesnicima, neradnicima, jer nije mogao sve da kupi. Unervozio se, kupio još televizija, uplašio se, pomislio da mora da vrati svih devet televizora, da će ostati mimo istorije u kojoj je želeo da bude. Tada su njegovi sledbenici stavili fantomke na glave i počeli da udaraju”, kazao je Trifunović.

 

Poručio je da nema šipke za baš sve glave i da se “ljubav ne usađuje šipkama”.

“Ne bojimo se više tvojih stihova. Nema više tih stihova, rima mržnje kojim ćeč naterati ljude da te pamte.

Trifunović je poručio Vučiću da će biti zaboravljen, da je na njemu samo da izabere kako će se to desiti.

 

N1 SRBIJA / FOTO: N1

 

Advertisements

error: