TRIFUNOVIĆ: Vučić se uplašio, proteste niko ne može da zaustavi

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

Lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović ocenio je da su protesti širom Srbije “nezaustavljiva reka” i dokaz da su se građani oslobodili straha.

 

Trifunović je u Kragujevcu, gde je posetio odbor Šumadijske regije koja ga je kandidovala za predsednika PSG, rekao da energija građana Srbije sve više raste što kako je naveo, potvrđuje činjenica da se od juče protestuje u 67 gradova.

“Osim što je ubila institucije, sistem i što se bavi kriminalnim radnjama, ova garnitura na vlasti je zavela neki strah. Taj strah je bio parališući da se uradi bilo šta. Vi ne možete da radite bilo šta u strahu. Ono što je jako bitno za početak je da se taj strah razbio”, rekao je Trifunović novinarima.

 

On je ocenio da Srbiji nedostaje “sve elementarno” da bude demokratska zemlja jer se kako je rekao, “od Slobodana Miloševića naovamo radilo na uništenju svega i to dobro”.

Advertisements

“Mi imamo na vlasti faktički ljude iz 90-tih godina i to omiljene Miloševićeve pajace, dakle Šešelja i njegove učenike. Nisam prorok niti mesija pa da znam šta će se i kako dalje dešavati ali čvrsto verujem da će se dogoditi ono što treba – da će ekipa na vlasti otići, a sa njom cela ta čuma koju vučemo od 90-ih”, rekao je lider PSG.

 

Komentarišući kampanju koju je predsednik Srbije Aleksandar Vučić pokrenuo širom zemlje, Trifunović je rekao da ne zna na šta je vlast sve spremna, ali i dodao da misli da je u panici.

“Kažu lovci, da je ranjena divlja svinja najopasnija. Ne znam koliko je ova divlja i ne znam koliko je svinja, ali – polako. Videćemo”, rekao je Trifunović.

 

N1 SRBIJA

FOTO: Arhiva

 

Advertisements

error: