TRAGEDIJA U SUBOTICI! Tinejdžer vozio auto pa poginuo

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Jovan Vojnović (18) iz Bajmoka vraćao sa se žurke sa vršnjakom B. R., kad je u krivini izgubio kontrolu nad “mercedesom” i poginuo. Vojnović imao probnu dozvolu, sumnja se da je bio pijan.

 

Jovan Vojnović (18) iz Bajmoka nastradao je prekjuče oko 3.30 između Gornjeg i Donjeg Tavankuta, nedaleko od Subotice, kad je na povratku sa rođendanske žurke “mercedesom” sleteo s puta i udario u drvo! Jovanov drug B. R. (18), koji je bio na suvozačkom mestu, teško je povređen i zbrinut je u bolnici.

 

Podlegao u bolnici
Stradali Vojnović je vozio “mercedes” u vlasništvu njegovih roditelja, a imao je probnu vozačku dozvolu. Sumnja se da je u trenutku nesreće bio pod uticajem alkohola.

Advertisements

 

Zaspao?
Izgleda kao da je zaspao za volanom, možda i zbog alkohola, ali pravi uzrok nesreće biće utvrđen istragom

 

Izvor iz istrage kaže da je mladić izgubio kontrolu nad vozilom u blagoj krivini.

– Umesto da skrene, produžio je pravo, prešao je u suprotnu traku, sleteo s puta i udario pravo u drvo. Izgleda kao da je zaspao za volanom, možda i zbog alkohola, ali pravi uzrok nesreće biće utvrđen istragom – rekao je naš izvor.

Prema njegovim rečima, i Jovan i njegov drug su bili živi kad su na mesto nesreće stigle policija i Hitna pomoć. Obojica su prebačeni u Opštu bolnicu u Subotici, ali Jovan je, uprkos naporima lekara, podlegao povredama. Obdukcija tela nesrećnog mladića biće urađena u ponedeljak, na Institutu za sudsku medicinu u Novom Sadu.

 

INFORMER.RS / PRIVATNO

Advertisements

error: