TRAGEDIJA U SRBIJI! – Lopovi upucali devojku radnicu na pumpi zbog 10,000 dinara!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Kristina K. (19), radnica benzinske pumpe koju je u Velikom Mokrom Lugu teško ranio za sada nepoznati pljačkaš i dalje je u kritičnom stanju i lekari joj se bore za život.

 

Grupa od pet forenzičara od rane zore pretražuje zelenu površinu iznad pumpe u Velikom Mokrom Lugu, nakon oružane pljačke, koja se desila sinoć, kada je radnici pumpe pucano u glavu.

Prema nezvaničnim informacijama iz Kliničkog centra Srbije, ranjena devojka je životno ugrožena, a lekari ulažu sve napore da joj spasu život.

Advertisements

U momentu kad se desila pljačka, u kasi je bilo samo 10.000 dinara. Lopov je s pištoljem u ruci uleteo u pumpu, gde su u tom momentu bila dva radnika i radnica, koji u takvoj situaciji imaju direktivu da se sklone i predaju plačkašu novac bez opiranja, što su oni i učinili.

Naoružani muškarac je krenuo da gura radnike u stranu i tom prilikom pištolj, koji je očigledno imao metak u cevi, opalio je i pogodio nesrećnu devojku u glavu.

U MUP je u međuvremenu potvrđeno da je radnica jedne benzinske stanice teško povređena sinoć u Beogradu kada je, za sada nepoznata osoba, ušla u prostoriju pumpe i pucala u nju.

KURIR NOVINE

Advertisements

error: