TRAGEDIJA U SRBIJI! Dečko 1998. godište poginuo na motoru

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Motociklista Nikola Radulović (21) iz sela Miloševac poginuo je u četvrtak oko 19 sati na Carigradskom putu između Velike Plane i Smedereva, kada ga je pokosio vozač “mercedesa”.

 

Kako Kurir saznaje, nesreću je navodno skrivio vozač automobila koji nije poštovao prvenstvo prolaza kada je sa sporednog pokušao da se uključi na Carigradski put, kojim se kretao nesrećni mladić svojom “jamahom”.

 

Vraćao se od druga

Smrt mladog bajkera, koji je i otac trogodišnjeg deteta, zavila je u crno porodicu Radulović. Njegov otac Jovan jedva je skupio snage da za Kurir ispriča šta se desilo kobne večeri.

Advertisements

– Nikola se vraćao kući od druga. Stao je usput na benzinsku pumpu, sipao gorivo i nastavio u Miloševac, gde inače živimo. Nekoliko stotina metara dalje udario ga je crveni “mercedes”, koji se sa lokalnog puta prekriven tucanikom uključivao na Carigradski put. Od udarca, Nikola je pao sa motora na kolovoz i ostao da leži u lokvi krvi. Lekari nisu mogli da mu pomognu jer je preminuo na mestu nesreće – ispričao je neutešni otac.

 

Voleo motore

On dodaje da je Nikola bio dobar vozač i da nikada nije skrivio nikakav udes.

– Nije imao nikakve poroke. Voleo je motore i vozio ih je od svoje 15 godine. Put na kome je izgubio život nema nijedan saobraćajni znak, a sama raskrsnica je veoma opasna. Pitam ovu državu, koliki je to trošak kad dosad nisu uspeli da obezbede to mesto – kaže naš sagovornik.
On dodaje da je Nikola iza sebe ostavio suprugu, dete, brata, roditelje i mnogobrojnu rodbinu i prijatelje.

 

Kurir.rs

Advertisements

error: