TOTALNI KOLAPS! Vučić dovukao 100 autobusa na miting u Kraljevo

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nastavio je danas kampanju “Budućnost Srbije” obilaskom Raškog okruga, a prva tačka je Vrnjačka Banja, u kojoj je posetio Dom zdravlja “Dr Nikola DŽamić”.

 

Gradski odbor SNS-a u Kraljevu nije uspeo samostalno da ispuni zadate kvote, pa će u Kraljevo danas stići više od 100 autobusa iz okolnih gradova, kako bi napunili Sportski centar Ibar, gde će se na mitingu u 17 časova obratiti predsednik.

 

Građani će autobusima biti dovezeni iz: Raške, Novog Pazara, Tutina, Čačka, Kragujevca,… Prema našim saznanjima, zaposleni u javnim preduzećima iz više gradova dobili su zadatak da obavezno odu na miting u Kraljevo i oslobođeni su sa posla.

 

 

Vučić je obećao medicinskim sestrama i lekarima da će plate ove godine biti znatno uvećane.

Advertisements

– Polako, vas sestre i lekare motivišemo da ostanete u Srbiji, da budete nešto zadovoljniji – rekao predsednik.

Njega su, ispred Doma zdravlja, dočekali ministar zdravlja Zlatibor Lončar, načelnik Raškog okruga Nebojša Simović, predsednik opštine Vrnjačka Banja Boban Đurović, direktorka Vesna Malićanin i zaposleni u toj ustanovi, kao i dvadesetak građana.

 

Vučić je, obraćajući se gradjanima na Promenadi u Vrnjačkoj banji, kazao da nema nikakvu bojazan što se tiče ekonomije Srbije, ali da ga brine politička situacija u regionu.

 

NEZAVISNI.RS

FOTO: Tanjug

 

Advertisements

error: