TOMA NAS SVE IZVREĐAO: Dragica zaslužuje orden i tačka!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Zamena teza Umesto da odgovori na kritike javnosti da je sporno i neumesno što je sin Radomir dodelio najviše gradsko priznanje majci, eksšef države izvređao zaposlene u najuticajnijem listu.

 

Bivši predsednik Srbije Tomislav Nikolić, u pokušaju da odbrani suprugu Dragicu i sina Radomira, gradonačelnika Kragujevca, pošto je majci dodelio najviše gradsko priznanje, bez ikakvog povoda brutalno je napao Kurir!

Nikolić je, naime, ustvrdivši da je Dragica zaslužila nagradu, poručio da su zaposleni u Kuriru “bedne duše”.

 

On je zamoljen da prokomentariše odluku sina Radomira da plaketu Svetog Đorđa dodeli majci, odnosno fondaciji “Dragica Nikolić” i odgovori na komentare u javnosti da je takav potez komičan, neukusan… Umesto odgovora, stigle su salve uvreda.
– Ne znam da li ste saslušali obrazloženje plakete i da li ćete navesti koliko je novca fondacija “Dragica Nikolić” uložila da deca i odrasli u Kragujevcu makar delimično steknu utisak da Srbija nije samo u Beogradu.

Advertisements

 

I dalje ne mislim da ste vi i vaše kolege u Kuriru bedne duše, mada se tako ponašate. Tako mislim o onima koji vam na razne načine obezbeđuju plate – naveo je bivši šef države.

 

Kako je Kurir juče objavio, gradonačelnik Nikolić dodelio je u nedelju najviše gradsko priznanje majci Dragici, i to za pomoć Kragujevčanima i promociju grada (?!).

 

– Odlukom gradonačelnika Kragujevca Radomira Nikolića, plaketa Svetog Đorđa dodeljena je Prvoj kragujevačkoj gimnaziji i Muzičkoj školi “Dr Miloje Milojević” za izuzetan doprinos afirmaciji i promociji Kragujevca u zemlji i inostranstvu. Za izuzetan doprinos u pružanju pomoći gradu i građanima Kragujevca, afirmaciju i promociju Kragujevca kao mesta negovanja ljudskih i humanih vrednosti, plaketa Svetog Đorđa dodeljena je fondaciji “Dragica Nikolić” – navedeno je na sajtu Grada Kragujevca.

 

Nekadašji predsednik ujedo je rekao za sve one koji kritikuju odlikovanje da su bezobrazni i oholi!

 

IZVOR: Kurir / FOTO: Tanjug

Advertisements

error: