TOMA KUKA! – PREDSEDNIK: Mediji i narod se sprdaju sa mnom, omalažavaju me!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Predsednik Tomislav Nikolić reagovao je Povodom navoda da ako ne bude kandidat za predsednika Srbije traži mesto ambasadora u Rusiji.

 

On je za Sputnjik te navode nazvao izmišljotinama, sračunatim na omalovažavanje.

– Izmišljotina kojom me omalovažavaju i predstavljaju kao čoveka koji bi samo da zgrabi nešto. A zašto ne napišu kome sam to u SNS-u postavio takve uslove – rekao je Nikolić za Sputnjik.

“Blic“ je objavio da Nikolić, ukoliko ne bude kandidat SNS-a za predsednika Srbije, očekuje mesto ambasadora u Moskvi, kao i da je za njegovog sina Radomira u tom slučaju osigurana funkcija, kako se navodi, predsednika Narodna skupštine.

Advertisements

Predsednik Srbije je ranije takođe istakao, da mu smeta što ga mnogi građani smatraju za primitivnog čoveka, iako je on zapravo vlasnik fakultetske diplome!?!

U tekstu se navodi da Nikolić ima podršku zvanične Moskve koja smatra da on treba da se kandiduje za predsednika i spremna je da ga podrži i pomogne njegovu kampanju. Pozivajući se na neimenovani izvor iz strane diplomatije, list piše da Nikolića Rusi ohrabruju da, ukoliko ne bude kandidat SNS-a, osnuje stranku i sam krene u kampanju.

 

IZVOR: Sputnik

Advertisements

error: