TOLIKO O SLOBODI MEDIJA! Vlasnik KURIRA dobio 2 miliona evra da promoviše Jeremića!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Gazda Kurira, karijerni reketaš Aca Rodić, dobio je dva miliona evra u kešu da bi vodio prljavu kampanju protiv Aleksandra Vučića i SNS!

Kako saznajemo, Rodić je te pare dobio od finansijera Vuka Jeremića, ali i još jednog predsedničkog kandidata.
Reketaš Rodič je već uveliko krenuo da odrađuje svoju ropsku milionsku porciju čvaraka, tako što već danima vodi najgoru kampanju laži u kojoj ocrnjuje Vučića, a na sva usta hvali Vuka Jeremića, Sašu Jankovića i Tomislava Nikolića.

Vrhunac Rodićeve prljave kampanje laži dostignut je danas kada je izmislio da je na današnjoj sednici Glavnog odbora SPS neko bio protiv podrške predsedničkoj kandidaturi Aleksandra Vučića. I to mu nije bilo dovoljno, nego je najavio tobožnji raskol u vrhu SPS jer su, navodno, Branko Ružić i Milutin Mrkonjić protiv podrške Vučiću.

Lider SPS Ivica Dačić poručio je za Informer.rs da nikakav raskol unutar stranke ne postoji kao da su socijalisti nedvosmisleno podržali Vučićevu kandidaturu za predsednika Srbije.

Advertisements

– U trenutku dok smo se glasali, nisam primetio da je bilo ko bio protiv, a čak i da jeste, čak i da je taj jedan glas bio protiv, to ništa ne menja na stvari – mi smo se opredelili za apsolutnu podršku Vučiću! Kao što su bile netačne priče da postoji raskol u SNS, isto tako su netačne i priče o raskolu u SPS. Od tih zlonamernih priča nema ništa! – istakao je Dačić, otkrivajući da je Ružić, uz njegovu dozlovu, bio van zemlje.

Tu informaciju potvrdio je i Brako Ružić koji je za naš portal i precizirao da za vreme glasanja nalazio na konferenciji Vestminsterske Fondacije za razvoj demokratije u BiH.

– SPS je doneo racionalnu odluku baziranu na realpolitici, interesu Srbije, njenih gradjana i državotvornoj orijentaciji same stranke. Očekujem da SPS preuzme dominantniju ulogu u upravljanju društvenim procesima u Srbiji, kao i da zajedno sa koalicionim partnerom daje jasne i efektne odgovore na izazove koji stoje pred našom državom – rekao je Ružić.

 

INFORMER

Advertisements

error: