TO JE TA PRAVDA!? Ramuš Haradinaj se slobodno provodi u evropskim klubovima!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Ramuš Haradinaj izlazi u noćni provod u strazburskom naselju Vendenhajm, u kojem ima mnogo kafića, diskoteka i bordela u vlasništvu Albanaca

Jedan od bivših vođa OVK Ramuš Haradinaj provodi se po noćnim klubovima i diskotekama u okolini Strazbura dok čeka odluku Francuske o zahtevu Srbije za izručenje Beogradu, otkriva Kurir. Kako saznajemo, u pitanju su lokali koji su u vlasništvu Albanaca s Kosova.

Podvođenje devojaka

– Haradinaj svako veče izlazi na večeru, a posle u provod na desetak kilometara od Strazbura. U pitanju je naselje Vendenhajm, u kojem dosta kosovskih Albanaca ima kafiće, restorane, diskoteke, bordele… Većina njih se bavi podvođenjem devojaka, uglavnom iz istočne Evrope, i to im je pored droge najunosniji biznis. On troši ogromne svote novca sa svojim sunarodnicima.

Advertisements

Samo nekoliko sati nakon što mu je francuski sud izrekao meru zabrane napuštanja zemlje, njegov advokat Arijanit Koci je na Fejsbuk postavio fotografiju iz jednog albanskog restorana, na kojoj njih dvojica poziraju posle večere.

Zanimljivo je da su na društvenim mrežama njegovi sunarodnici u međuvremenu skinuli fotografije na kojima ovaj krvnik bez trunke stida pozira dok čeka odluku suda – priča naš sagovornik.

Francuski sud u Kolmaru mu je oduzeo pasoš i naložio da se redovno javlja policiji.

– Umesto pasoša dobio je tzv. privremenu karticu o boravku. Ima nanogicu i može da se kreće do dvadesetak kilometara od trenutnog prebivališta u Strazburu, a to je rezidencija kosovskog konzula. Međutim, svaki izlazak iz tog objekta mora da prijavi policiji – dodaje izvor Kurira.

 

KURIR

Advertisements

error: