TEŠKA IZDAJA! Stranka Olivera Ivanovića prešla u “Srpsku listu”

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Ksenija Božović, funkcionerka Građanske inicijative Sloboda, demokratija i pravda i jedna od najbližih saradnica ubijenog Olivera Ivanovića, rekla je za Insajder da se o tome da Inicijativa bude na listi Srpske liste na predstojećim izborima na Kosovu dogovorila sa predsednikom države Aleksandrom Vučićem.

 

„Mi drugu državu nemamo, za nas je Srpska lista sada Aleksandar Vučić i mi ćemo podržati Aleksandra Vučića”, istakla je Božović.

Ona tvrdi da nije imala kontakt ni sa kim iz Srpske liste, a na pitanje kako je onda to dogovoreno kaže „sa ljudima na višem nivou, sa predsednikom Aleksandrom Vučićem“.

Na pitanje novinarke Insajdera kako je moguće da će na izbore izaći sa Srpskom listom čiji potpredsednik je osumnjičen za umešanost u ubistvo predsednika GI SDP Olivera Ivanovića, Božović kaže da će i dalje „postavljati pitanje ko je ubio Ivanovića i insistirati da se to otkrije“.

 

„Možda ćemo sada imati i veći prostor da to pitanje postavljamo. Ne znamo ko će biti na listi, ni sa kim nisam imala kontakt iz Srpske liste, ali Radoičića ovo ne oslobađa“, dodale je Božović.

Advertisements

„Ja sam 19 godina bila sa Oliverom i on je govorio da mi drugu državu nemamo. I mi je nemamo, za nas je Srpska lista sada Aleksandar Vučić i mi ćemo podržati Aleksandra Vučića“, istakla je Božović.

Na pitanje “zašto je doneta odluka da se ide na izbore sa ljudima koji su pred prethodne izbore sprovodili kampanju satanizacije Olivera Ivanovića”, Božović je rekla „da je sada nastavljena satanizacija prema njoj i Oliverovoj sekratarici Silvani Arsić“.

 

„Pet ili sedam puta smo pozivane na saslušanje i sad ćemo tražiti od naše države da reaguje. Da li je nas neko pitao za naše porodice, mi ovde sa porodicama živimo i moramo da razmišljamo o tome“, dodala je Božović.

Božović insistira da GI SDP ne ulazi u Srpsku listu, već će samo biti na istoj listi sa Srpskom listom.

„Mi ne gubimo identitet. Propustili bismo izbore, ali kako bismo onda uopšte mogli da nastavimo da se bavimo politikom“, ističe ona.

Advertisements

error: