TERZIĆ: Ja sam stvorio sudiju Milorada Mažića!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić prokomentarisao je suđenje Milorada Mažića na Mundijalu, na kom je moguće da naš arbitar bude delegiran za finale.

 

Bilo je bure u domaćem prvenstvu između Crvene zvezde i Partizana kada sudi Mažić, i jedni i drugi su često umeli da iznose teške kritike, pa se ispostavlja da je Mažiću lakše da sudi “vruće” planetarne mečeve na Mundijalu!

 

– Milorada Mažića sam ja stvorio! I to kad sam bio predsednik FSS. Doveo sam ga iz treće u drugu ligu, a onda u najjače takmičenje. To se desilo za vreme mog mandata. Nesporno je da je Mažić najbolji sudija kog je Srbija ikada imala, i dan-danas – rekao je za Kurir Terzić.

Advertisements

 

– To sam rekao pre pet godina, mislim danas. Nije problem kvalitet Mažića, koji sudi fenomenalno ovo Svetsko prvenstvo. Problem je kako Mažić sudi Zvezdi. Kad je Zvezda u pitanju, Mažić ne sudi kako ume, to je problem i to smo isticali, a ne da Mažić nije dobar sudija. Postavlja se pitanje zašto ne sudi Zvezdi kao na evropskoj i svetskoj sceni, prosto – zaključio je Terzić.

 

Inače, delegirane su već sudije za polufinale Mundijala i tu Mažića nema, ostao je u najužem krugu za meč za 3. mesto i finale najvažnijeg sportskog događaja na planeti.

 

Izvor Telegraf / Foto: Printscreen

Advertisements

error: