TERZIĆ: Ja sam stvorio sudiju Milorada Mažića!

Podeli vest sa drugima!
  • 66
    Shares

Advertisements

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić prokomentarisao je suđenje Milorada Mažića na Mundijalu, na kom je moguće da naš arbitar bude delegiran za finale.

 

Bilo je bure u domaćem prvenstvu između Crvene zvezde i Partizana kada sudi Mažić, i jedni i drugi su često umeli da iznose teške kritike, pa se ispostavlja da je Mažiću lakše da sudi “vruće” planetarne mečeve na Mundijalu!

 

– Milorada Mažića sam ja stvorio! I to kad sam bio predsednik FSS. Doveo sam ga iz treće u drugu ligu, a onda u najjače takmičenje. To se desilo za vreme mog mandata. Nesporno je da je Mažić najbolji sudija kog je Srbija ikada imala, i dan-danas – rekao je za Kurir Terzić.

Advertisements

 

– To sam rekao pre pet godina, mislim danas. Nije problem kvalitet Mažića, koji sudi fenomenalno ovo Svetsko prvenstvo. Problem je kako Mažić sudi Zvezdi. Kad je Zvezda u pitanju, Mažić ne sudi kako ume, to je problem i to smo isticali, a ne da Mažić nije dobar sudija. Postavlja se pitanje zašto ne sudi Zvezdi kao na evropskoj i svetskoj sceni, prosto – zaključio je Terzić.

 

Inače, delegirane su već sudije za polufinale Mundijala i tu Mažića nema, ostao je u najužem krugu za meč za 3. mesto i finale najvažnijeg sportskog događaja na planeti.

 

Izvor Telegraf / Foto: Printscreen

Advertisements