TAKO SU I ĆURUVIJU SPREMALI! – UHVAĆEN NA DELU! Agent BIA prati SAŠU JANKOVIĆA!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

BEOGRAD – Novi direktor BIA Bratislav Gašić nastavlja sa najgrubljom zloupotrebom službenog položaja! Čineći krivično delo, naredio je operativcima BIA da prate Aleksandra Rodića i urednike Kurira, a sada je nastavio da zloupotrebljava službeni položaj i naložio agentima tajne službe da prate i Sašu Jankovića!

 

Lider pokreta Slobodni građani Srbije Saša Janković je, naime, danas na delu uhvatio nepoznatog mladića, koji ga prati u stopu! Bivši predsednički kandidat čak je uslikao ovog čoveka i fotografiju objavio na svom Tviiter profilu.

Sem toga, uvredljivi plakati protiv Saše Jankovića, danas su se ponovo pojavili na Novom Beogradu, u blizini njegovog stana.

Advertisements

– Krećem. Kuca poruku:”Sad odlazi, peške”. Vraćam se, slikam ga, kažem: “Ja ću ti platiti to piće. Biće najskuplje koje si ikad popio” – ironično je objavio Janković, aludirajući na komunikaciju agenta BIA sa svojim pretpostavljenima!

Janković je samo još jedan koga vlast ilegalno prati, čime najgrublje zloupotrebljava državne institucije. Podsetimo, novopostavljeni direktor BIA Bratislav Gašić je naredio da se pod prismotru stavi predsednik kompanije Adria media Aleksandar Rodića, kao i članovi uređivačkog kolegijuma Kurira, i da ih prisluškuje, što predstavlja direktan udar na slobodu medija i integritet novinara.

 

IZVOR: KURIR

Advertisements

error: