TAJNI SEKSUALNI ŽIVOT VUČIĆA! Zašto mediji u Srbiji ne pišu o ženama premijera!?!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Počela je predsednička izborna trka. Znamo sve kandidate a ovoga puta po prvi put nakon mnogo godina, možemo reći da je situacija zaista neizvesna. 

 

Trku je dodatno zakomplikovao misteriozni kandidat BELI PRELETAČEVIĆ koji se zapravo zove Luka Maksimović. Probajte da pitate nekoga napolju da li je čuo da se neki Luka kandidovao za predsednika. Verovatno će reći da ne znaju ko je to. Ali ako im kažete BELI, znaće vrlo dobro.

No, da se fokusiramo na poentu teksta.

Na stranu politika i sve ali čini se da je premijer Vučić poprilično “alergičan” na pisanja o svojoj porodici. Možete njega vređati, njegove ministre ili rad ali ako “pipnete” porodicu, možete očekivati svašta. Donekle je to i logično. Svi mi branimo svoju porodicu i emotivno ih doživljavamo.

Ipak brak premijera i njegov privatni život su iz nejasnog razloga prava misterija!?! Zašto?

Gotovo svi evropski i svetski lideri modernog kova javno govore o svojim brakovima ili pokazuju članove svoje familije. Takva je situacija čak i u VELIKOJ Britaniji u kraljevskoj porodici. Gde fokus medija ide i do batlera i baštovana Bakingemske palate.

FOTO: Vuk Jeremić ne krije ženu. Shvatio je grešku Vučića.

Vučić je sve idržao. Svakakve napade, udare i afere ali kada je njegov brat bio u aferama Vršačkih vinograda, lažne lične karte i Asomakum FIRME ali i reketiranja WIN WIN kompanije kao i Tehnomanije, došlo je do burnih reakcija.

Advertisements

Ipak, kao najveća tajna, drži se spiak njegovih žena. Da li uopšte znate ko je prva žena Srbije? Verovatno ne. Bilo ih je do sada više. Vučić je imao i porodičnu tragediju kada je navodno izgubio dete, nakon čega se razveo od te žene. Da bi dalje mediji pisali da je u vezi sa novinarkom RTSa  Petrom Cvejić.

Danas je u braku sa anonimnom devojkom Tamarom Vučić koja je mora se priznati, jako lepog izgleda.

Međutim iz nekog razloga mediji u Srbiji izbeavaju da pišu o njoj, iako pišu o svim starletama, pevačicama ali i poznatim ženama biznismena, sportista ali i javnih ličnosti ostalog gabarita. Zašto žena Vučića nije medijski zanimljiva!? Jeste, ali se o tome NE SME PISATI!

FOTO: UREDNIK TABLOIDA TVRDI DA JE VUČIĆ GEJ!

Urednik magazina TABLOID, MILOVAN Brkić često u medijima piše da se o svemu možete pisati, pa i o najvećim tajnama BIA i NATO, ali se o privatnom seksualnom životu premijera ništa ne zna.

Brkić je otišao korak dalje, pa je Vučića nazvao “pederom”. Nije poznato da li urednik koristi metaforu ili nešto drugo.

Uz sve to, Brkić napominje da je poznato da su svi urednici uglednih novina dobili “upozorenje i molbu” da ne pišu o svadbi Vučića i Tamare, a urednici pomenutih medija našli su se takođe među zvanicama na svadbi.

Eto, da se ne kaže da niko ne spominje ovu konstataciju od medija.

Mi smo spomenuli.

 

DNEVNI ŽURNAL / Miloš Ćupurdija

 

Advertisements

error: