TAJNI ADUT PREMIJERA VUČIĆA: Ova žena bi mogla biti nova PREDSEDNICA SRBIJE!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Portal DNEVNI ŽURNAL ekskluzivno je uspeo da dobije zanimljive informacije koje bi po svemu sudeći mogle biti itekako istina. Međutim treba napomenuti da će SNS kandidata za predsednika države na kraju ipak doneti premijer Vučić, a ko će to konkretno biti,  neće se znati do samog početka izbora.

Informacije do kojih smo došli dolaze sa raznih strana, ali otvoreno napominjemo da ih treba uzeti sa rezervom jer premijer Vučić u roku nekoliko sati može promeniti konačnu odluku.

Naime, tajni adut premijera Vučića koji je i dalje itekako otvoren za predsedničkog kandidata republike, zove se MARIJA OBRADOVIĆ. Ona je trenutno narodna poslanica SNS ali ima delimičan uticaj i na nadzorna tela u Skupštini Srbije kad je reč o kontroli bezbednosnih struktura naše države.

Marija Obradović rođena je 24. juna 1974. godine u Kraljevu a trenutno prebivalište joj je u Beogradu. Bila je i urednica informativnog programa na nekoliko lokalnih televizija sve do 2012. godine.

Povezana je sa mnogim parlamentarnih organizacijama i evropskim parlamentima, a ne manjka ni u obrazovanju.

Advertisements

Kako Dnevni Žurnal od svojih izvora (krajnje bliskim premijeru) napominje ova žena je odličan izbor jer nije kompromitovana niti je do sada bila poznata u javnosti kao previše pristrasna vrhu stranke.

Marija Obradović ukoliko postane kandidat za predsednika Srbije, čitava struktura SNS ali i “Satelit” stranaka oko nje,  moraće da je podrže na izborima a ono što je zanimljivo jeste što će je podržati i SPS, koji na kraju neće imati svog kandidata jer ne žele da rizikuju pozicije u Vladi Srbije ali i u koaliciji sa naprednjacima, koja je nakon ispada Mrkonjića i Ružića poprilično ugrožena.

Nismo uspeli dobiti potvrdu ove informacije od Centrale Srpske napredne stranke na Novom Beogradu, ali naši izvori napominju, da sem premijera i nekoliko osoba oko njega (neki nisu ni u stranci) gotovo niko i ne zna za adut Marije Obradović, pa čak ni ona sama.

Uzmite ovu informaciju u obzir, da ne budete jednog dana iznenađeni.

 

 

DNEVNI ŽURNAL / MILOŠ ĆUPURDIJA

Advertisements

error: